New Year

läpparna är röda , ögonen är glittriga , kläderna är festliga ;D
Allt är klart & nu ska jag sätta mig & ta mig en cider för att varva ner lite . Stressig dag .

Kanske ska hinna trycka i mig lite mat också? så att det inte blir allt för galet ikväll haha

Kvällen får bli som den blir , förkrök med grapparna . ENDA RÄTTA !

GOTT NYTT ÅR FOLK

Mini-jul

Nu är jag hemma i grums igen. Det sista vi gjorde i Klässbol var att öppna paket . Jag blev supernöjd
Det blev pengar, hudkrämer,underkläder,morgonrock & tofflor från Friis&company. Helt great !

en halvhalkig väg hem , men kom hem helskinnad iaf ! Så nu har jag bytt om till morgonrocken & sitter & spanar på So you think you can dance. Ska nog strax gå & lägga mig så att jag kommer upp imorgon. Då blire först & främst jobb, sen ska jag även sminka Alicia inför nyårskvällen :)

Sen är det upp till bevis hur Han där uppe vill att min kväll ska gå , BRA FÖRHOPPNINGSVIS ;D haha.


ingen vanlig dag

 Vaknade av mardröm, inte så himla mysigt . Men då var jag vaken iaf . Ernst kom direkt för att bli kliad bakom öronen... Jag bestämde mig för att göra gröt & så blev det !!! Ingen annan än jag som ville ha dock , dom får skylla sig själva haha.  Nu har jag fått på mig alla kläder & ska snat bege mig till Edsvalla för att hämta upp Jordan & tindra . Efter det blir det att åka tillbaka till K-bol. ikväll blir det mini-julafton här hemma ! Det ska bli riktigt mysigt :)

Ha en bra dag , Issy

ERNST

Naaw , Ernst  . Skulle kunna göra ett jädrans långt inlägg om bara honom . MANNEN i mitt liv skulle jag tro. Just nu sitter jag i en säng som lakanen är rosa med en stor vit häst på . Inatt tillringar jag natten i min lillasyster Tindras säng. Med mig sover Ernst... Han har burrat ner sig tätt intill mig & ligger & spinner. Den katten är den underbaraste av katter skulle jag tro. Nu ska jag mysa ner mig riktigt & mysa med honom tillbaka.

Imorgon är det ny dag,nya tag !!!


förkyld

vaknade faktiskt inte förens vid tolv idag . RIKTIGT HÄRLIGT . fast jag behöver sova ut & försöka vila så mycket som möjligt nu före nyår. Är förkyld som en gnu ! Dagen har alltså vart otroligt seg, har legat i morgonrocken tills halv tre. Men kände att jag var tvungen att sätta fart , så jag tog mig en dusch & satte faaaart . nu är jag färdigpackad & redo för att dra . Blir borta tills onsdag kväll .

Ha det gött i grums era lortar ;D


pissmåndag

idag är inte min dag , verkligen inte , plus att det är måndag . FUCK OFF säger jag bara . Dagen började med att jag skulle gå till salongen , jag halkade runt & det var allmänt jobbigt att gå i snö som bara glider undan under fötterna. det brukar ta cirka en kvart för mig att gå till salongen , idag tog det en halvtimme. När jag kom fram va jag helt varm för jag hade klätt mig för mycket antar jag , därför va jag lite extra förbannad. Sen krånglade det med en kund (första gången i hela mitt liv) , men löste sig till slut . Efter det kom sista kunden & då var klockan halv fem & jag hade fortfarande inte käkat något på hela dagen . Kan säga att det kändes & huvudet snurrade. Juuuust , när jag vaknade idag va jag förkyld som en dåre .  Kan knappt andas nu & är helt tät i huvet känns det som .

Så ni förstår va ? ni förstår varför det här inte är min dag . Vill bara hoppa in i en snödriva & komma fram igen när det smälter , haha . Men så blir det inte . Dagen är INTE över , jag ska nämligen sitta & vänta på att brorsan ska flirta klart med sin tjej som han har i Vålberg . När han hör av sig ska jag dit & hämta honom , YEEEEHOW !

Nej , nu ska jag sova i ngn timme tills han hör av sig . cha cha

jag lever !

gårkvällen var minst sagt händelserik . Började med förfest hos Linda (marres syster) , blev kortspel & singstar. Efter det blev det tai in til självaste centrum i Arvika . kom dit runt kvart i tio-tio . vi åkte dit så tidigt för att juldagen är ju årets största utgångs-kväll . Så vi visste att det skulle bli proppfullt & det kan jag säga att det blev. & jag kan bara säga såhär 4 timmar av dans blir slitsamt haha . men mycket kul var det , roligt att komma ut & träffa folk igen. Haha , fick mig även en så kallad Stalker efter mig , som ville dansa . Men det ville inte jag , men han gav sig inte i första taget ... sjuka killar haha .. Men fler & fler började störa sig på att han följde efter mig så dom hjälpte mig att få bort honom . HEEELT sinnesjukt .

När vi väl kom ut bestämde vi oss för att vi ville hem & sova i Grums , så fick bli att försöka få tag på skjuts & det gick helt utmärkt . Joel kom & räddade oss :) Fick dock vänta några timmar på grund av vädret . När vi väl kommer hem till grums & skille köra hem Vicky , fastnade vi med bilen. Så efter kanske en timme av gasande & knuffande tog vi oss därifrån & jag fick krypa ner i min hääärliga säng . Klockan var då sju på morgonen . Det kändes härligt hhah !

Idag vaknade jag runt ett , hade då sovit sex timmar men bestämde mig för att inte somna om & sova bort hela dagen. Gick till affären & köpte myspys, så nu sitter jag i soffan med en Cola & kollar på Shrek.

Idag ska det bli riktigt härligt med hemmakväll <3

Bröderna lejonhjärta

Nu har jag varit nere på affären & inhandlat det jag behöver tills ikväll . har även fått i mig lite mat . Nu tänkte jag faktiskt lägga mig på golvet & träna magen lite . Behövs efter all mat igår kan jag säga . Måste säga att det ska bli riktigt härligt att få gå ut ikväll , har varit inne ett tag nu & jag börjar tröttna , skarpt !

Just nu sitter jag & kollar på "bröderna lejonhjärta" . Inte konstigt att jag tyckte den filmen var läskig när jag va liten . Dom dödar ju massor här & katla (draken) är inte heller att leka med . Kom på förut att jag va lite småkär i Jonathan(den äldste brodern) . Kom även på att jag hade boken också , & på en del sidor var det bilder. Då var det en bild när jonathan & hans häst ramlat i vattnet. Jonathan hänger i en gren , naken . & vem har inte vart där & målat hand snopp rosa om inte lilla issa ? hhaha . himla kul . jag kan väl kanske ha varit 5 eller mindre ;D

LEJONHJÄRTA I MITT HJÄRTA ! <3

PARTYYYYY



IDAG ÄR DET FEST, fest med linda,marre &vicky+ hela jävla arvika ;D
en stor utgångsdag idag & det ska bli så himla kul .
Bara att veta att flera hundra till ska till samma ställe en skitkul & jag sitter redan & taggar i sängen med Lady Gaga- Bad romance på TV:n . Det känns heeelt okej faktiskt . Vi drar väl runt fyra/fem ngn gång kanske.
Då ska vi första till Linda & spendera förkvällen där .

Natten tillbringas också hos Linda med allihop . Så imorgon är jag tillbaka igen.


Redo för julen

Säger det igen , GOD JUL !

Nu är jag snart färdig för dagen , ska bara borsta tänderna så är jag redo :) Vid två kommer mami hit & hämtar mig . Outfiten idag är en mysig stickad tröja med hög krage . Den är naturvit så man ser lite extra brun ut ;) hahaha Sen hittade jag även en toffs med som två stora "diamanter" , är ju verkligen inte äkta , men det glänser till fint där bak i toffsen :D

Får se vad dagen har at bjuda på , men hoppas ni får en underbart mysig dag allesammans .

 

Puss&kram , issy


JULAFTON

GOD JUL GOTT FOLK

Nu har det passerat tolvslaget & är härmed julafton. Så passar på att önska alla läsare /vänner&familj en riktig god jul & hoppas att alla får en underbar dag .

Nu ska jag strax hoppa i sängen & sova ut riktigt länge imorgon. Sen blir det mys med familjen heeeela dagen lång . Mer update imorgon när jag har tid . Sov gott alla gullapor där ute !

Sweet dreams


trångt i stan

Urgammal bild på mig & alicia . Kul att hitta gamla kort !

Nu är jag iaf hemma från karlstad & jag fick tag på alla julklappar . Så nu är allt klart , det är väl rätt tur också eftersom jag inte har mycket mer tid på mig :) Kan säga att jag aldrig har varit så seg med att inte hitta julklappar. Har alltid varit ute i god tid & jag kan säga att så ska det bli nästa år. så himla skönt att ha allt fixat veckorna före & man behöver lixom inte oroa sig alls .

Ah men jag fick mig även ett par högtalare till datorn också. Så himla snygga & det är jättebra ljud. Anledningen till att jag vet det är för att min lillebror har samma :)

Så nu ska jag åka hem till min lägenhet snart (sitter hos mamma) & duscha & städa lite i lägenheten. Sen ska jag fixa naglarna & sådana småsaker :) Ner till affären ska jag också för att köpa godsaker inför uppesittarkvällen.

OOOHJA !

Mer update kommer sen ;D Ha en bra eftermiddag/kväll , XoXO Issssssy

grrr

 Jag stör mig grymt på att det inte går att ladda upp bilder för mig ! GRRRRR

Menmen , nu ska jag iväg till salongen , efter det blir det hårdträning nu innan jul sen blir det att åka till karlstad en sista gång innan :D Får se om jag hittar det jag söker eller inte . Det vet man aldrig med mig .

Men jag skriver mer sen när jag kommer hem , seeeee ya

lång dag

äääääntligen är jag hemma , stack iväg & började vid tio , kom hem vid halv nio. Så idag har det varit en lång dag , som har gått väldigt fort :) Har bytt kläderna & myst ner i soffan . kan säga att det stack rätt mycket i kläderna efter allt hår som fastnat. Inte så härligt , men smällar man får ta som frisör ;D

Nu ska jag snart plocka ihop lite i lägenheten , skulle egentligen städa idag . Men trodde inte jag skulle komma hem så sent . Så det får bli det sista jag gör imorgon. Ska gå & lägga mig i tid idag , känner jag är helt utsliten idag & behöver den sömn jag kan få !

Sov gott alla tomtar !


Tisdag-tråkig



Nu ska jag snart iväg till salongen . Jobbar till åtta ikväll. Efter det har jag ingen aning vad jag ska göra . Antagligen städa lägenheten , för det behövs nu inna jul & så . Men sen blir det tidigt i säng , för onsdag ska jag upp & klippa ännu mer ;D

Så idag är det en tråkig vanlig dag som jag inte ens hade behövt att uppdatera er om ! Men nu sitter jag ändå & gör det , hah . Hade mardröm inatt , eller vad va det ? En blandning av mardröm & bra dröm. Ah hur det kan vara .

Det är illa för det jag ser fram emot mest av den här veckan är fredag , det är inte julafton lixom. på fredag blir det galet , heeelt crazy.





Nu ska jag åka iväg , ha en bra dag . Jobba inte för hårt ! HEJDA , Isssssssis


dag-i-salongen

idag är det heldag i salongen som gäller . Jag började vid tio idag , så har unnit med fyra kunder redan . Nu är det tre kvar sen ska jag sticka iväg & köra stenhård träning :) Blir att jag drar iväg runt halv sju hemmåt fär att byta om till träningskläder. Nu har jag lite lunch , så ska få stroganoff & ris, hur gott som helst .

Händer inte mycket mer idag tyvär . Det är så när man har fullt upp med jobb . Längtar tills onsdag , då ska jag ta en ta-hand-om-mig-dag . Träna , måla naglar , raka ben osv .. helt enkelt bli fräsch ; D

Nej nu måste jag kila om jag ska hinna äta . Ha det braaaaa

XoXo issy


panto-3

Panto-3 är ger ökad blodcirkulation och näringstillförsel vid roten. När hår och naglar växer ser du resultatet - en friskare och vackrare kvalitet.
Ett komplett, jästfritt tillskott av vitaminer, mineraler, örter och aminosyror för maximal effekt.

Två per dag , före frukost . Får hoppas det funkar nu då !


Yr i skallen

BAAAAAH , jag är otroligt seg i huvudet. Ingen huvudvärk men ändå seg . Mår inte riktigt hundra. Imorse ringde mami & väckte mig , hon skulle in till stan & undra om jag ville med . Så jag tog bilen & hämtade upp henne & alicia. Blev att stosa runt där i ngn timme sen bar det av hemmåt igen .

Nu känner jag att jag måste verkligen in i duschen 6 bara slappna av , få ur mig alla tankar & kanske sova en liten stund efter det . Det brukar kännas bättre när man fått sig en varm dusch . Great , då kanske det yra släpper i huvudet.

ikväll har jag ingen aning om vad som ska hända & ske . kanske bara åka & köpa mat & slappa .

JUST JA , har köpt tabletter som gör så att håret växer fortare & det blir bättre kvalite. Hoppas det funkar nu ! För er som inte visste så växer inte håret lite fort på vintern som på sommaren . Eftersom blodcirkulationen stannar upp lite för att det är oftast kallt på vintern . på sommaren är man varm & det är varmt ute , då ökar blodcirkulationen . Så nu tänkte jag att cirkulationen ska bli bättre än vad den någonsin varit ;D

nu blir det varm dusch , Puss & kräm

Lugnt ikväll , love it

Helllllo . Händelsefull dag ändå , har gått sjukt fort. Jag & syrran stack till Ikea efter att jag klippt som sagt  . Sen hittade jag även min nyårsoutfit, Myyyycket bra . Skönt att ha den fixad ! Efter det bar det av hemmåt . Vi stack ut & gick på en gång , en timme i kylan . Sen lagade vi mat & spanade tv . Så ungefär har dagen sett ut & jag är nöjd med den. Snart blir det mys . Härligt att inte supa skallen av sig som alla andra gör . LÄTT att jag sparar lite av mina krafter till juldagen , då ska jag ge allt , ALL IN ! Har bestämt att den ska bli roligaste kvällen på länge . Sen får man se hur långt det går . Vet att vi iaf har sovrum i arvika , härligt att det är klart !

Menmen , nu ska jag kila :) Ha det braigt , Puss


trött tröttare issa

ujujuj , en trött issa som skriver . Efter jag & alicia va iväg & tränade , stack jag direkt & hämtade upp bror . Då bar det av till K-bol för att köra dit Alex . Jag stannade även kvar över mat & lite soffhäng efter . Drog hem runt elva-halv tolv & var tvungen att köra sakta som bara den . Kurvorna som var isiga var inte att chansa att jag skulle klara med för hög fart . Plus att det är sjö brevid hela vägen hem , vill inte gärna hamna i den en kall vinternatt , 13 minus för att vara exakt . Så jag valde att bromsa in lite & ta det lugnt & lyssna på hög musik istället . Metallica va det sista som spelades , myyycket bra ! När jag väl kom in till grums körde jag hem lillsyrran som vart & busat någonstans . Sen svängde jag på bilen & begav mig hemmåt .

Nu sitter jag här , i halvmörker , ska borsta tänderna & krypa ner under täcket .
Är ruggigt trött faktiskt & kommer säkerligen somna direkt .
Den här helgen blir lugn för alla som undrar . Lugn fredag , likaså imorgon . Ska dock vara chaufför imorgon natt . YEEEEHOW ;D

Mer update imorgon , sov gott sweethearts <3


Karlstad med bästa sis

 Nu är jag klar för dagen . Nyduschad & fixad . Om cirka en halvtimme åker jag & sis in till karlstad för att shoppa lite , både julklappar & annat kul , speciellt till nyår ! Nyår , då ska man glittra lite extra ;D
Efter vi varit i stan bär det av hemmåt för att direkt byta om till träningskläder & sticka iväg på ett jobbigt träningspass :)


Tiger

sitter förtillfället i sängen i en obekväm ställning som jag snart ska ändra på. Nylackade naglar , så kan inte röra ngt heller. så får vara försiktig att inte reda lacket när jag skriver :)

tiger woods - dokumentären rullar på tv . Lägger ett getöga lite då & då men ärligt talat intresserar det mig inte alls , för fem öre . Alla brudar han haft , alla rykten . Varför ska hela världen lägga sig i vad han gör . Det enda viktiga tycker jag är att hans brutta Anna (heterhonså) vet om det . Sen får hon bestämma vad hon vill göra åt det . Enligt mig ska hon flytta hem till Sverige igen & dumpa honom , han är skit . Plus att hon får hälften om dom skiljer sig , så ingen skada skedd ;) Nej men , svårt det där . Om man älskar ngn & han/hon är otrogen . Vad ska man göra ?

visserligen har jag inte varit med om detta (vad jag vet om), vill aldrig heller. NU är det sängen som gäller Chao

pengar rullar in som de ska...

 Efter att jag käkat förut bestämde jag mig för att fixa lite på min internetbank , men företagspengarna & mina egna. betala räkningar & så . Kände att jag behöver vara ute i tid , annars glömmer jag & då brukar det bli att jag sätter in dom samma dag eller ngn dag för sent . Så kände att den här månaden ska jag vara duktig & vara kanske först i hela sverige med att betala räkningar , FÖRE de flesta fått sin lön lixom ;)

Nu ska jag göra kvällsmat sen ska jag pocka ihop här i lägenheten & sen lägga mig i sängen & kolla tv . Eller kanske måla naglarna ? det behövs ..

 


17:de december

nu har jag varit iväg & tränat . Efetr träningen stack jag direkt & solade vilket var undebart . Nu när det är så himla kallt så behöver man lite värme ... Brrr , blåser som bara den & då blir det svinkallt . Inte lätt

Men nu har jag käkat mat & tänkte strax hoppa in i duschen. Det ska bli riktigt härligt med en lång varm dusch faktiskt . Sen blir det inte mycket mer idag faktiskt . Ska passa på att lägga mig i tid & få sova ut riktigt . Och det kommer jag göra , för jag ska inte upp förens nio iaf :) Vid elva åker bussen med mig&alicia till karlstad . Yeeeha , då ska vi kolla om vi hittar ngt till nyår . Får verkligen hoppas på det ! så är det fixat sen . Jag gillar att vara ute i god tid :)

Nej , nu blire dushen HADE

/ issy

TRÄNA TRÄNA TRÄNA

dagen idag måste bli bättre är gårdagen , det kommer den bli ! Jag började elva idag , så fick sovmorgon vilket jag inte tackade nej till :) Håller på att fixar mig klar för dagen . Efter jag varit i salongen ska jag dra till gymmet . Då ska jag köra hårdpass ! Dock lite trist ensam, men då får man ju egentligen så mycket mer gjort än när man står och småpratar lite mellan ;D Så Ska träna mage & rygg idag & sen ska jag gå en halvtimme eller två. Har inte tränat ngt denna veckan , har kännt mig halvkass . Idag är jag lite förkyld , men det skiter jag blankt i faktiskt . Känner att jag måste träna lite innan det stänger för julen ! Annars kommer jag nog få panik :)

Träningsnarkoman kanske ? haha

Ha en bra dag , xoxo issy


Min dolda talang?

So you think you can dance , detta program är på min TV just nu & tycker det är grymt bra . Blir bara bättre när de börjar tävla .

jag vill också kunna vara bra på något  , ha en dold talang som är rolig & som man kan utnyttja . Vill himla gärna kunna sjunga. jättefint , men det går inte riktigt haha . när jag sjunger plågas nog dom i min närhet .

men en sak som ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att måla & jag måste få skryta och säga att jag faktiskt är bra på det . För något år sedan , om jag inte hade något att göra , eller om jag var ledsen- då målade jag, alltid . Jag utryckte mig genom att måla , fick ut känslorna . Kanske låter lite knepigt men alla har väl någon sorts terapi . Det var min . har tyvär inte tid längre att sitta & måla så som jag gjorde förr . Får kanske ta mig tiden till det .

nu ska jag fortsätta kolla , xoxo issy


Tatuering

 Jaaaa , nu sitter jag & kollar MiamiINK , man blir inte lite sugen på att tatuera sig när man ser dessa program. men det får vänta , senast jag tatuerade mig va ju faktiskt inte för så länge sedan . Det kan väl ha varit två månader sen bara :) men mer kommer det absolut att bli . Alla mina taueringar ska vara tjejiga tatueringar . Ska absolut inte tatuera in dödskallar osv som man kommer ångra .Det ska vara något som aldrig går ur modet eller vad jag ska säga , tidslösa tatueringar ..

I LOVE TATTOOS !

Bad-issy-day

 Idag har det inte varit någon bra dag . Jag har haft värk i huvet & jag klantar mig gång på gång ...

vantar som ramlar ner från hyllan när jag precis lagt upp dom , matkasse som ramlar ner på golvet när jag precis ska packa upp den . Klämmer fingret när jag ska ställa tillbaka tvättkorgen. Slänger in ett par knallblå byor & en rosa t-shirt . Tänkte att det färgar nog inte av sig eftersom byxorna är inte nya. Men ack , det gjorde det . Så nu har jag numera en gammelrosa tröja istället . Rätt snygg färg blev det dock , men gillade den färgen den hade från början mer ! Får se vad som kommer hända härnäst , haha  .

De här sakerna retar upp mig så himla mycket när jag ändå har så ont i huvet & det är halvvarm av febern . Allt blir så mycket jobbigare ... Idag är inte makterna med mig kan jag lova . men det blir det ändring på . Ska snart hämta de nytvättade kläderna , sen ska jag plocka lite , göra mig klar för sängen & lägga mig i den för att kolla tv tills jag somnar .


segt

vaknade med huvudvärk , det är bland det värsta som finns. När jag gör det vet jag att jag kommer ha det hela dagen & det är precis vad jag haft .
Plus att jag fått feber också , men har legat & vilat hela dagen så jag hoppas det går över. Nu ska jag snart kila ner & börja tvätta kläder ... ska sova mellan tvätterna , försöka vila upp mig så mycket som möjligt , för jag kan inte vara hemmanu egentligen , när jag har så mycket klippningar . Så imorgon ska jag klippa vare sig jag mår skit eller inte :)

Ne , tvätta blir folket . hejhopp

VÄX !

snälla hår , väääääääääx !

Idag åkte jag till farmor för att klippa topparna plus för att jämna till håret så jag ska kunna spara ut det . Blev inte bra för fem öre kan jag säga . Är det någon frisör som känner sig manad att kippa upp mitt hår lite ? LETS GO i så fall ;D För farmor vågar inte klippa upp så mycket , så hon tog uttersta pyttersta toppen. Sen så skulle jag klippa sidorna , som blev rätt korta & ojämna . Inte för att klaga nu , men va himla ojämnt . Så fick ta tag i saxen själv när jag kom hem & rätta till . Kan säga att jag klippte för mycket , så den sidan som va för lång blev helt plötsligt för kort hahaha . Så fick klippa den andra sidan också .

Allt blev skit & jag har en jävla kärringfrilla nu , som är jämnlång . BLÄÄÄ . Ska ha uppsatt hår tills det växt ut .
Så nu ber jag till gud att håret ska växa två centimeter iställer för en i månaden , AMEN

nu ska jag lägga mig ,
ha en skön kväll


Xoxo  , issy

Hur mycket kostar det med en klippning hos Issa ?

Har fått lite önskningar om att jag ska lägga upp vad jag har för priser i salongen för mina tjänster , så visst :)

Klippning - 220
Klippning av lugg - 50

Färg på kort hår - 300
Färg på mellan-långt hår (axlarna)-350
Färg på långt hår - 400

Sling på kort-250
Sling på mellan-långt hår-300
Sling på långt hår-350

Effektslinga-70

Färgning av utväxt-250

Permanent-500
(Om det är en hel permanent, annars avdrag)

Löshårsisättning - man behöver cirka 100 slingor till ett normalt hår , 50 kronor/slinga . För att kunna göra ett löshår måste man ha hår ner till axlarna.

Ögonbryn - 60
Ögonfransar- 50

Här har ni priserna... Så hör av er om ni vill ha en tid nu innan jul :)
Det börjar bli få kvar , men först till kvarn är det som gäller nu !

HA en bra kväll , XOXO ISSY


vinterland

idag vaknade jag upp , jag hade egentligen ingen tid att gå upp till , skulle ha min första kund vid ett . Så jag visste att jag kunde dryga ut tiden lite hur jag ville .
Jag drog upp persiennerna , tände ljus-staken & ställde mig & kollade ut en stund . Så underbart när allt är täckt med snö & det fortsätter att komma ner & bli ännu mer .
Jag satte på tv:n & la mig i sängen & mös ett tag . Somnade om till nio (A) men sen har jag bara tagit det cool-lugnt hela morgonen . & inte förens nu har jag duschat . Så nu blir det att föna hår & fixa mig inför dagen . En dag i salongen ..

Uppdaterar när jag kommer hem igen :)

Ha en himla fin dag folks.

XOXO ISSY

Män är som...

... premieobligationer.
Det tar lång tid innan de ger någon utdelning.

...kopiatorer.
Du behöver dem för reproduktion, men det är allt.

...bananer.
Ju äldre, desto mjukare.

...bankkonton.
Utan en massa pengar är de inget att ha




- Hur får man en man att göra sit-ups?
- Lägg fjärrkontrollen vid fötterna.



- Hur jämför sig många män med Mel Gibson?
- De har allt som han har, förutom talangen, pengarna och utseendet.


Kände jag behövde tracka ner lite på er killar . Det behövs ibland . Imorgon kan jag lägga upp lite blondinskämt om det får er att må bättre ;D

Nu går jag med ett flin på läpparna & lägger mig , PEEEEEEACE

 


vardagshjältar

just nu sitter jag & kollar "svenska hjältar" på fyran . Så himla sjukt bra program . De hyllar vardags-hjältar som gjort något stort för ngn eller ngt .  Helt sjukt känsloladdat program . Sitter & gråter för varje ny hjälta som får pris . Senaste hjälten räddade en 6-årig kille som ramlade ner från ett fönster från sjätte våningen . Han fångade honom & ville gör allt för att pojken skulle överleva . Så himla fint & inte många som skulle vågat ställa sig där under för att vara som en stötdämpare för pojken så han inte dog . Pojken bröt bara en arm .

SJUKT BRA PROGRAM & det är fint att dom gör det för att hylla de hjältar som inte annars skulle få synas & få den uppskattning för det de gjort .

Ta hand om er , peace

Måndag , jobbdag

Nu är jag äntligen hemma . Jobbat hela dagen & gud va snygga alla har blivit . Syrran har blivit mörk igen & brorsan har blivit ulta-kort . SNYGGT - så imorgon ska jag antagligen åka till farmor (också frisör) & klippa mig lite . Klippa det jämnt & på så vis att jag bara kan låta det växa ut igen .. Så antar att det blir kortare på sidorna eftersom jag måste ha lika kort som där bak .
Har kommit på att jag verkligen älskar min hårfärg just nu  Totalt kommit över det där med att färga det mörkt , hellt & hållet . Det kan vänta :) så nu är det SPARA som gäller för mig , till tusen procent .

Nu ska jag snart ta på mig varmaste ytterkläderna jag har & kila ner till affären !

Ha det jävligt bra ikväll , pussisar


Salongen

SNÖN ÄR KOMMEN , det snöar för fullt & det verkar inte sluta . Hoppas det håller i sig nu . Bara älskar när det börjar bli helt vitt ute . Då är det värt att sätta på julmusiken ! fy va mysigt

Min dag kommer tillbringas i min salong . Där kommer jag vara till ungefär nio ikväll ?
får skynda mig lite så jag kommer hem lite tidigare :)



Ha en bra dag . MYS&KRAM FRÅN EN GAM !


Lucia


Dagen har varit otroligt lugnt , det gillar jag . Lucia idag , herregud va vintern närmar sig med storm . Det är rätt sjukt vad tiden går fort egentligen . Idag tog jag farväl av min sötisEmma också :( men jag ska upp till henne i Barnäs & hälsa på henne , det är en sak som är säker !

satt nyss & skrev ett sms när jag plötsligt hörde musik uatnför . Reser mig & kollar ut & vad r det inte på gatan om självaste Lucia-tåget med hästar & hela faderittan.
Sjuuukt mycket hästar kom det förbi , gatan var full med folk som kollade på . Inte konstigt att jag tyckte det var så högljutt & stökigt här haha .

Nu ska jag snart kila ner till affären & köpa något .... Vet inte vad , men bara något . Eller ?! Sjukt sugen på cola idag , vet inte varför . men bara det där suget som inte vill försvinna .

Nu blir det mysa ner sig under filten ett tag , ladda för den kalla promenaden till affären:)

XOXO ISSY

Till alla tidsoptimister

hahahahha , bilden visar hur jääääsikens trött jag är på att folk aldrig kan hålla en tid dom säger sig vara här . GÅ & kör upp något i röven istället ni . Ni som vägrar vara här i tid , ni som skiter i om andra sitter & väntar ihjäl sig .

det var egentligen allt jag ville ha sagt .


Luuuugna lördagen

08.42-17.00 var det jobb som stod på schemat , på Konsum. Det funkar att vara där ibland faktiskt :)
härligt att jobba ihop till hyran !

Så nu har jag varit hemma en timma , har duschat & bytt om till myskläderna , för ikväll vankas mysning !
ska bara slappa , äta gott & vara vaken halva natten ;D
Nej , skämt å sido , ska upp imorgon & kolla när lillebror spelar innebandy .

Men jag ska alltså bara ta det jädra himla lugnt ikväll alltså , alla människor behöver sådana helger ibland också .

ha en cozy kväll <3

XOXO Issy

Timbaland




bilderna verkar inte vilja laddas upp än , PROBLEEEEEM .
Sitter såhär i pausen av IDOL & lyssnar på Timbalands nya album "shock value II" . & han har jädra bra beat i alla låtar alltså. Musiken blir så härlig att lyssna på !

Två låter som jag varmt rekommenderar är "we belong to the music" med Miley cyrus & sedan "If we ever meet again" med Katy perry . Sjukt sköna låtar .. Hade laddat upp låtarna på sidan om jag kunde , men det verkar inte gå så bra för min blogg att ladda upp saker idag .

Nu är det cirka en kvart kvar tills det börjar igen , hoppas verkligen Erik tar hem det här . Han är en stjärna !
Tänkte springa in och göra mig klar för natten , redo att sova :) ska upp klockan 0800 för att ta mig en liten fruost innan jag sticker till jobbet , där tillbringar jag min dag , till klockan 1700 . Ser faktiskt fram emot det lite , hade inte gjort ngt nödvändigt imorgon ändå om jag inte hade jobbat . PLUS att jag får lite extra kosing i plånkan nästa månad . pengar säger ingen nej till .

SOV GOTT , XOXO ISSYYYY

ERIK !

försökte ladda upp en gullig bild , men verkar inte vilja nu !
Men just nu sitter jag & kollar på Idol , det är reklam så tänkte lägga in ett snabbt inlägg ;D Kollade vädret förut & vintern är på väg mina vänner & ovänner . Vare sig ni vill eller inte , så kommer den . Hoppas den stannar över jul&nyår också , men sådan tur har väl inte vi i sverige ..

NEJ , nu börjar IDOOOOOOL , länge leve erik säger jag bara


friday

nu är jag nydsuchad , freeesch & härlig . Luktar underbart måste jag få säga .
Precis vandrat ner till ICA & köpt fredagsmys ;D
Så nu ska jag käka mat , sen blir det invänta idol helt enkelt ! ERIK VINNER , hoppas jag . han underhåller bäst...

nu ska jag ta ur pizzan från ugnen , mums va gott det ska bli !

Ha en suuupermysig,underbar,gosig fredag :)

Bra början på dagen (tummen ner)

ibland kan man ju inte göra något annat än att svära alltså ! Jag gick upp & bestämde mig för att gå ut & gå , satte på mig varma kläder (fleralager) & tog med mig hörlurarna & mobilen .. Väl ute , skulle jag sätta på musiken . Men så funkar det inte !!! Filerna kan inte hittas står det & då blev jag så jävla förbannad så jag gick upp igen . Det funkar inte riktigt för mig att gå utan musik . Så jag får väl byta om till träningskläder & sticka till gymmet istället , för ngn sorts träning ska jag allt få mig idag ! Efter det sticker jag & solar !

BLÄ på att musik inte funkar när man allra helst vill alltså


sov nu isabell

SOV NU , försöker intala mig till att jag är trött . Men är man inte det så är man inte ! . Har iaf krupit ner i sängen nu , tv/dator är det som gäller tills jag känner att sömnen smyger sig på . Kolla bilden , fan såg rätt brun ut där ;)
så ser jag inte ut i dagsljus hahah

kanske ska gå & sola imorgon , en kvart , gött !!
ska nog träna imorgon också & kanske gå ut & gå efter det . men lovar inte för mycket nu . En sak är säker , imorgon blir det FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYYYYS !
GOOOODIE , gud va mysigt .

Nu ska jag lägga mig lite längre ner under täcket & kolla reprisen av big brother .

Pyss & kräm på er pussgurkor.

mjusicka

då sitter man nergrodd i soffan igen då . Har precis kollat klart på mammas pojkar, blev faktiskt lite tårögd i slutet :)
just nu sitter jag & kollar på Glee , tycker egentligen inte att det är speciellt bra , så därför surfar jag runt lite & lyssnar musik under tiden också ;D Ni vet tjejer kan ju göra fler än en sak samtidigt !

va galet mycket musik det finns egentligen & tänk att alla låtar kan vara så olika ? en del påminner ju himla mycket om varandra , men ändå !



HARE GÖTT ; PEACE !

Intebraaaa

då var man hemma igen då . Det gick väl sisådär med den där julklappshandlingen ;D Blev mest saker till mig om jag ska vara ärlig (A) . Men har bara tre kvar att handla till & en utav dem vet jag redan vad jag ska köpa ! Men de andra två är lite att klura på , men det löser sig :)  Mycket snack & liten verkstad blev det idag , till slut blev vi helt vimsiga & visste varken ut eller in .. Så kände att jag får ta seriös dag på stan ngn annan dag . Med någon som säger till mig att jag inte ska handla till mig själv utan hitta julklappar till dom andra . Emma är specialist på att få mig att handla saker till mig själv alltså ;D

Här kommer lite bilder på det jag köpte till mig själv idag , julklapparna är ju hemliga !


Rosa - gina tricot



vaniljvita(hurmysigsomhelstmedhögkrage)- vero moda



sjal (medglitter) - glitter



halsband (jättestorthjärta)-glitter


julklappsjakt !

Nu är jag redo för att dra in till karlstad & shoppa julklappar ! Emma hänger med såklart . Undrar om det är kallt eller varmt ute idag ? orkar inte gå ut på balkongen heller för att kolla efter , men jag borde väl för att se vilken jacka jag ska ha på mig . . . dagens ungdom . orkar inte med någonting alls .

Nu var jag nära på att kissa på mig kan jag lova , just precis för en sekund sedan kom posten . Smällde som bara den i brevinkastet . AH , får gå & kolla vad det var som damp ner på mitt golv . räkningar ? neeej , inte redan va ?

Ska kila nu !

ha en bra & mysig dag

XOXO / ISSY

myslåtar

 sitter & lyssnar galet mycket olika musik , allt från hårdrock till smörsånger . Det är lite utav en deppkväll , sitter och lyssnar på jag-tycker-synd-om-mig-själv-låtar , fast egentligen vet jag inte varför . kanske för att jag är rätt ensam eller ngt i den stilen ? haha . Eller för att jag bara är trött och vill lägga mig & sova .

kommit en hel del nytt på spotify vilken gillas oerhört mycket ! en låt som är bra nu i mörkret är Jay sean-down ( candle light remix ) mycket passande remix också , PUSS på den !

Feel-nice-evening

Jahapp , då sitter jag i soffan då. Var iväg & tränade för inte så längesen , så jag hoppade in i duschen  , kletade i hårinpackning & drog en påse över huvudet. Sedan smällde jag på en ansiktsmask också ... men det stoppar inte där .. Nu ska jag snart sätta mig & måla mina naglar också . fattades bara att raka ben ( & andra ställen det behövs på) men det orkar jag inte nu , det får ske vid nästa dusch :P

Vet dock inte vilken färg mina naglar ska !? nu har jag rosa , så det blir det inte igen . Kanske ska lacka på lila eller mörkmörkmörklila ;D JA ! MÖRKT BLIR DET .
tänk vilka problem tjejer har , bara som att välja nagellack , inget killar skulle fundera över direkt / förutom dom som lackar naglarna då ;)

NEJ , nu ska jag börja !

 XOXO - ISSY


TRÄNING !!!


Nu har jag äntligen varit iväg & tränat ! Det var helt underbart . Nu ska jag snart sätta fart med disken & plocka upp det sista i lägenheten . tycker inte att jag gör annat än att plocka,diska & dammsuga ! fyfan va underbart haha . Efter det ska jag sticka iväg och ta mig ett simpass , det ska bli ännu mer underbart ! Efter det kommer Emma hem till mig , då ska vi ha myskväll ... det är ju sista dagarna nu med henne på en lång tid :( Så man får passa på som sagt . Imorgon drar vi till karlstad :)


en helt vanlig dag

 Dagen började med att jag drog ner & solade . Behöver den sol man kan få tag nu & solariumet är det som är närmast solen ;D Sen bar det av till affären för att köpa mat , jag bestämde mig för att göra en mer avancerad maträtt idag "köttfärspannkaka" . kanske inte många som vet vad det är , så kan lika gärna berätta .. Det är som en tjockpannkaka med köttfärs . Det ser ut som en rulltårta ungefär , fast en matig rulltårta ;D Den är himla god . Efter maten blev det duschen , för att sen fixa mig inför eftermiddagen som ska tillbringas i salongen .

Mer än så blir det väl inte för mig idag , rätt tråkig dag ändå . Inte mycket som hänt kan jag säga

ha en bra& trevlig dag , PEACE OUT


I´m gonna miss ya !

 
Emma , jag kommer sakna dig sjukt mycket min pluttis !

Tur som är hinner jag och hon ha lite myskväll på onsdag , sen ska vi åka till Karlstad på torsdag för att handla sista julklapparna . Får ta vara på sista timmarna jag har med henne innan hon drar till Branäs för att jobba !

LOVE YOU BABE <3















 Nu sitter jag & spanar på Scrubs , har redan sett avsnittet , så kan säga att stänga av tv:n & släcka lampan lockar .
Imorgon tänkte jag att jag ska orka upp i tid ,
då står sola , träna , laga mat , jobba på schemat .
Kan dock bli ändrade planer , men det tror jag icke ;D

Nej , nu ska jag snart släcka och krypa ännu längre ner under täcket än vad jag är nu !

Sov gott godisar


livets stora gåta , älska glömma & förlåta



Dagens heting ! Joel Kinnaman


Nu ska jag snart bege mig mot salongen , det är redan mörkt ute & det känns förfärligt.
Jag ska ta mig en promenad till salongen idag , jag behöver det ! Sen blir det promenad hem också . Ska bli ännu skönare !  Efter det blir det laga mat & bara njuta av ensamheten ... Ibland är det underbart att vara ensam , bara få tänka & bara ta det jävligt lugnt . Alla behöver det någon gång i livet .
Fundera på vad man vill göra med livet , vart man ska ta vägen & vart man ska bo . Det är riktigt svåra frågor för en 19-åring ! Men jag börjar klura ut dom , kollat runt . Det gäller att ha öppna dörrar & inte vara rädd för att ta steget ut i världen ! En sak vet jag , jag ska ifrån Grums , det är en sak som är säker .

Nej , nu måste jag plocka upp lite i lägenheten innan jag drar . Ha det bra ! Hörs /issy


jag bannlyser bakfyllan !

gårkvällen var toppen , den tillbringades i arvika under kvällen/natten . Och gud , alltid lika kul . Kvittar om det är smockfullt eller folktomt så lyckas jag & Emma ;D Vill inte att den  ska vara över bara . Idag har det varit en seg dag , allt för seg dag & jag har inte orkat gjort ett enda dugg ! Nu kommer lite bilder från igår .




ALL IN !

 Ikväll är det all in som gäller! 

Jag har nyss kommit hem , klockan åtta stod jag i salongen & klippte & färgade . Är inte det rätt otroligt ?
men så var läget & jag kan säga att jag gäspade en hel del faktiskt . Men nu är jag tillbaka i salongen & jag ska snart plocka upp sakerna i lägenheten & sen kommer nog Emma . Då blir det att färga hennes hår & sen fixa till mitt ;)

Sen börjar kvällen !!!!


regniga dag , OH HO !

Back to the rain . Får väl vara glad att det va snö & lite kyla på min födelsedag iaf , tack gud . Men nu vill jag ha mer !

Nu ska jag snart sätta fart & börja fixa mig lite inför dagen . Först bär det av till Konsum för att jobba ynka två timmar, men så fick det bli ... sen blir det vidare till salongen för att jobba där tills runt fyra .
Då tar jag mitt pick & pack & drar till Karlstad , där ska jag köpa upp mina pesentpengar jag fick igår ;)
Ska handla en del på IKEA tänkte jag.

Efter det ska jag hem lite snabbt , lämna bilen & då bär det av in till karlstad igen, fast vid nio . Då blir det bio , ska försöka mig på Twilight & se om det är något att ha . Så himla mycket snack om den nu . Men tyckte att första va himla bra faktiskt !

Ha en bra dag , får se om jag kikar in ngt mer !

XOXO Issy

END

Ibland är det faktiskt bra att fylla år . Jag har alltid tyckt att det är förbannat tråkigt att behöva stå i centrum hela tiden & måste spela glad även fast man inte gillar sakerna . men de senaste åren har det absolut inte varit så . Speciellt inte den här fördelsedagen . I vår släkt är mormor & dom på mammas sida lite slappa & då fixar mamma presenter som dom ger mig . Vilket är bara positivt , för mami vet exakt vad jag vill ha & hur min stil är . Så det blir alltid så jävla rätt när hon fixar åt dom . MYCKET BRA ! 

Sen nu i år önskade jag mig saker till lägenheten & så , och det är himla bra när man vill ha det fint med ändå inte har tusentals kronor att handla för ! Speciellt inte nu i juletider ! 

Sen en till sak som är jävla bra är att jag delade in släkten i tre olika kalas , då blir det inte så mycket varje gång , + att min lägenhet inte är den största utav lägenheter ;D

TOPPENDAG HAR JAG HAFT IDAG !!! 

fått allt & lite till utav vad jag önskade mig .

Fick bland annat en resa till Stcokholm för att sova på hotell & mysa till det . Fast i januari , när alla reor börjar ;D det säger jag inte nej till direkt ;D Sen fick jag en väska från Friis Company , en svart med tvinnat läder på sidorna , så jävla läcker . Va lite större , men ändå en väska man kan gå på stan med ! Farmor är allt bra hon .

Tack släkt & vänner som grattat mig idag , och mer blir det ;D till helgen bär det av på äventyr med min Emma !

Nu ska jag snart gå & sova för att vakna upp till en ny arbetsdag ...


haha , när vi skulle fika fick vi för oss att fjanta till det lite , här är resultatet :







Visst är vi vackra ? :D

GODNATT ; / PUSS ISSY


HAPPY BIRTHDAY TO ME !

 För idag fyller Issa 19 år ;D
härligt , ett år närmare 20 !

Ni såg att jag skrev för ngn dag sen att jag önskade mig snö & inte regn av gud på min födelsedag ... Det är så här att det är vitt ute & kylan är här . Han måste ha hört min önskan ! Jag tror jag ska börja be till gud i fortsättningen , heeeeelt otroligt.

Dagen ser ut ungefär såhär :

 

- Gå & träna ? dock mycket osäker pga lite huvudvärk , ska nog ta det lugnt
- Gå till pizzerian nere på centrum & käka lunch/middag med henne . MYSMIDDAG ;D
- Handla & fixa inför kalaset ikväll
- fem kommer papi & de andra på kalas

 

 


andra kalaset avklarat

Nu är dagen äntligen snart över . Som sagt , jag hade kalas förut , fick köra hem moster för att sedan handla lite med mamm . Blev två julänglar . himla fina faktiskt ! När jag kom hem diskade jag alla koppar & glad sen parkerade jag i soffan .Här har jag suttit i nästan två timmar nu och nästan knappt rört en muskel.
Och guuuuud vad jag gillar det !  Ska snart borsta gaddarna & krypa ner under täcket .

Imorgon blir det upp & hoppa för att träna fläsket lite :) efter det salongen . Uppdaterar mer imorgon ..,.

GOD NATT !


december

1:a December . Vädret är super , mycket sol & kyla . Dock bara snön som fattas , men den kommer väl ?
Dagen började med att jag gick hem till en kund och klippte henne , sen bar det av till gymmet . Det var skönt igen efter en utehelg ! Komma igång igen & bli lite pigg .  Nu ska jag strax hoppa i duschen & sen ska jag hänga med mami på en sväng . 

Senare blir det "kalas/fika" med moster , plastfarmor&farfar . Får ta släkten i omgånger , för alla får inte plats i min lägenhet på samm gång :) & på torsdag kommer papi&co för att fira mig . 

NEJ ; DUSCH blir nu , hej på er