Home sweet home

Herrrrrrregud nu är vi äntligen hemma ! Fem timmar i en buss är ingen höjdare när man inte är trött . Helgen har varit toppen . Hotellet var superfint & verkligen hur lyxigt som helst . Man kunde till&med pressa apelsiner själv & göra apelsinjuice ;D haha . Så flott var det !

När vi kom dit runt tio gick vi direkt till hotellet för att kolla om vi kunde checka in på hotellet , det kunde vi ! annars görs det klockan tre . Så vi lämnade bagaget & begav oss ut på stureplan . Vi började handla så fort vi såg en affär ;D & vi slutade inte förens idag . Vi käkade mycket gott & mådde underbart ! Skönt att komma bort en helg & bara skämma bort sig själv ! Jag tänkte jag skulle ta kort på alla kläder/skor/smycken imorgon när jag orkar :) Kan säga att jag hittade en hel del . Så var beredda på att få ett långt inlägg imorgon ;D

& ännu mer underbart var förut när jag kom hem . Då hade mamma & min plastpappa Uffa varit här & hjälpt mig att få upp sakerna jag köpte för ett bra tag sen . Kan ta kort på det också imorgon när jag väl är i farten ;D Medans Uffa fixade upp sakerna i lägenheten städade mamma . hon sa att hon inte orkade sitta & kolla på bara . Det uppskattades när jag kom hem kan jag säga :) Jag tror jag har en perfekt lägenhet om ni frågar mig . Den är så bra som den kan bli kanske jag ska säga . Supermysigt är det här nu !

Nej , känner att ögonen börjar dra sig nedåt . Nu ska jag borsta tänderna & sedan lägga mig i sängen & ha det allmänt gött . orkar inte lägga upp bild idag heller .

Så ni hör från mig imorgon igen !

godnatt sötisar


Nu jävlar kommer vi Stockholm


allt det jag skrev skulle hända idag , har hänt . Dock mycket mer mellan det ! Har varit fullt upp hela dagen & nu har jag påbörjat min packning . Jag & sis sitter även & lackar våra naglar ;D Ovanligt va ?

Nu ska vi snart gå iväg till Alicia igen för att hämta hennes skor som hon glömt . Hon kunde absolut INTE åka utan dom till Stockholm . Så strax blir det på med vinterkläderna & ut på en kylig promenad. Sen ska jag packa klart

Vi åker tjugo över fem imorgon , när vi flesta ligger & sover . Eller ska jag kanske säga att alla sover då?
Det som gör det helt okej att vi går upp så tidigt är att vi faktiskt kan sova i fyra timmar på bussen ; D

Så det här blir mitt sista inlägg för helgen . Uppdaterar när jag kommer hem antingen på söndag eller på måndag



jättegammal bild på mig & syrran ;D


Bikiniiiii


JUST ! igår satt jag & hande otroligt tråkigt . Så jag hamnade inne på många olika online-shoppingar ;) haha
& jag hittade nämligen den här snygga bikinin ! Rosa med pajletter , passar min personlighet perfekt hahah ! Billig var den också . Sen är det himla bra att det går att beställa olika storlekar på över&underdel . 36 på trosorna & 44 på överdelen , haha . Herregud . Så det är himla bra !

Min bikini borde komma i början av nästa vecka . Anledningen till att jag beställde den är för att jag i stort sett vill ha sommar . Jag tycker våren kan komma fortare än snabbast nu ! KOM KOM KOM

Nu ska jag slöa ner mig i soffan ngn halvtimme till sen ska jag lägga mig , imorgon ska jag upp tidigt !
















torsdag


Nu är jag hemma . var ju hos sjukterapeften förut vid tre . Fick bort ganska mycket knutar & fick även tips på hur & var jag skulle massera när det börjar kännas igen . Tänk att man har sånna muskler på halsen då ;) haha
inte många som tönker att det är ofta dom som kan orsaka huvudvärk . Så där ska jag ligga & massera & öven axeln . mjuka upp den varje kväll 6 sitta med värmekudde . Så himla skönt att vara igång där nere . Ska dit på tisdag igen . Hon tyckte jag va smart som började förebygga arbetsskador redan nu .

Nu har jag varit iväg & gått på motionsbandet & kört lite ben med tanke på att jag inte ska köra för hårt med armarna nu . Körde även mage en del också .

Imorgon blir det fullt upp

- sola
-åka till karlstad & göra lite ärenden
-fixa till ett löshår åt en kund
-packa
-pyjamasparty

En great dag som kommer gå väldigt fort :) GILLA !

stuvade fucking makaroner


jag kan härmed säga att jag är kass på att göra stuvade makaroner ! Fuck alltså . Första gången jag gjorde dom blev det för mycket salt i så jag knappt kunde ta en tugga . Nu tänkte jag att jag ska bara ta pyttelite salt , meeeeen det blev antagligen för mycket igen ! Var fortfarande lika salt . Så nästa gång jag gör stuvade makaroner ska jag inte ha något salt i alls , utan krydda efter :) Haha

Ibland är inte hjärnan med alltså . Plus att jag satte på fel platta till att börja med & den plattan jag satte på av misstag stod makaronikartongen. Och självklart hade det värmt upp klistret som håller ihop den så när jag skulle ställa tillbaka makaronerna så åkte alla ur ! Herregud . Ingen bra start det här på dagen .

Får väl se hur den artar sig senare ! haha  Vid tre ska jag till sjukgympan här i grums för att kolla axlarna . Hoppas på att jag får lite övningar jag kan göra hemma .

Paul Walker , tack gud


Nyss kollat klart på "into the blue" . För alla er par där ute som ska se denna & kvinnan i förhållandet blir lite skeptisk för att de vet att Jessica Alba är med & ser otroligt snygg ut . Det gör ingenting alls . För det är nämligen så att vi kvinnor också för väldigt mycket ögongodis . Denna man heter Paul Walker & tack gode gud att han finns :) Ser galet bra ut .

Filmen är också väldigt bra , men blir lätt att man kan tappa bort sig lite för att man gluttar lite för mycket på Paul , Grrrr !


Fart på issy


Nu har jag kommit hem från badhuset . Blev trekvart som jag simmade.Blev så jobbigt i slutet när alla tanter/gubbar som simmade himla sakta alltså. Så den sista kvarten orkade jag inte med ! Nu har jag fått fart på saker här hemma :)
Direkt jag kom innanför dörran plockade jag ihop all tvätt & slängde in första tvätten. Efter det diskade jag all disk som blivit nu under veckan & i samma veva gjorde jag kvällsmat .

Just nu är jag så hiiiiimla sugen på ngt onödigt, något fett ;D hahaha
men det blir inte för jag orkar antagligen inte gå ner till affären (A)


En sak till när jag laddade upp min bild , blev galet sugen på att sätta i löshår igen för jag är så himla trött på mitt egna hår just nu ! hatar att ha kort hår . Men ska nog spara ett tag till & antagligen sätta i någon gång under sommaren

Nu ska jag sticka ner & slänga in tvätt nr 2 .

BYYYYE ! <3


Flyt-dag


Idag har det snöat & gud vad jag hatar det ! Riktigt stora flingor , så det blir snabbt mycket ! Nu får det vara nog med snö tycker jag . Visst kan det ligga ett tag till men det behöver inte snöa mer...

Dagen idag har gått fort & jag älskar det verkligen . När man inte behöver fundera så mycket utan dagen bara flyter på . Nu ska jag packa väskan & bege mig bort till badhuset för att simma i en timme. DET ska bli riktigt underbart . Så himla skönt efter att sitta i bastun & bara slöa. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer . Tv antar jag & fortsäta slappkvällen där ;D

Det är ju "lill-lördag" idag , så kanske får festa till det lite med lite god mat :)


VILKEN BILD, haha . Från förrförra sommaren !


Huvudstaden

 Jag vill ha helg nu ! Det är redan onsdag imorgon & det är grymt bra . På lördag drar jag & alicia till Stockhoooooolm ! Där blir det mys på hotellrum , shopping & härlig kväll på stockholmsgatorna !

Cimon från Paradise , ring gärna om du ser det här ;) haha


Adam


dagen har rullat på i en rätt så seg fart . Har inte haft några kunder idag , så jag var ner & solade sen upp för att träna . Vet inte hur länge jag var där riktigt , ett bra tag . Så nu ska jag fixa mig mat för min mage vrålar ! Sen ska jag hoppa in i duschen för att sen åka iväg till stan med bruschan !



Sitter & lyssnar på denna kille nu , Adam Lambert för er som inte visste vad han heter. Så himla bra låtar & han är otroligt great på att sjunga . Han kom tvåa i American Idol & sjöng för det mesta rock. Men nu är det väldigt blandat .

Nu luktar det gott , MAT !

More update later my friends ! XOXO ISSY


Andreas Grega


Jag litade på sådana ögon ,
det står "jag sviker dig idag"
Jag intalar mig om & om
att jag inte ska bli sådan

Jag går när ni kommer
Jag lovar ingenting till er
Jag gör aldrig om det
Ni sårade min akilleshäl
Jag går när ni kommer
Förlåter inte er något mer
Jag gör aldrig om det
Det pågår i oändlighet
Så slå inte mitt nummer
Jag lägger på när ni ringer


Som vilken måndag som helst...


Inte hunnit skriva idag för har varit i salongen hela dagen . Dock kännsdet inte så bra i axlarna . Får se hur länge det går utan huvudvärk. Än så länge funkar det !  kan säga att det är inte så mycket som har hänt idag & inte mycket mer som kommer hända . Därför blir det här inte så himla kul inlägg . Men ändå , jag skriver iaf & ni får veta vad jag gör ;D

Den här helgen ska jag & alicia åka till Stockholm . Ska bli himla skönt att ta en helg att komma ifrån Grums. Ska handla som galningar . Så himla mycket jag vill ha & tänkt att jag ska vänta tills vi åker till Stockholm. Det sk bli skönt att spendera lite pengar ;)


Söndag alltså ?


Herregud vilken kväll det blev igår . Började allt för tidigt , käkade för lite mat . Den blandningen brukar inte gå ihop ;d det gjorde den inte den här gången heller . När vi kom in till stan efter en mycket mysig & rolig förfest kände vi att det inte va lika kul i Karlstad . Jag började bli bakfull redan då & fick galet ont i huvet . Så vi satt & snackade lite med Micki & gänget ett tag , sen bestämde vi oss för att åka hem & mysa till det .

Det var den kvällen det . Nu är det söndag , så idag ska jag inte göra något speciellt , bara slöa ! Nu har jag nyss duschat & ska snart klä mig för att sedan vandra ner & köpa något fett som återställer balansen i min kropp ;)


halva inne


Nu håller jag på med min makeup , blir lite rockigare idag . Svart ögonskugga , svarta naglar , svarta "tiger-leggings" & en tröja med text på. SJUKT SNYGGT ;D  Jag älskar att vara tjej . Att få hålla på med smink är nästan det roligaste på hela kvällen . nej nu tog jag faktiskt i . men himla kul är det !

Sitter & lyssnar musik nu för att tagga lite innan dom andra kommer
Mange är ju kung med "wingman"
Askön låt !

Saris kommer nu snart , då blire fixa sista med henne . Håret vet jag inte hur det ska se ut , antagligen galet ruffsigt ;D




Inte klar med sminket ännu , mascara , kajal & lite småfix kvar :)


Underbar lördag !


Nyss kommit hem från en långpromenad på motionsbandet . En timme blev det , riktigt härligt ! Marie va där , så vi tränade ihop :) trist att jag inte kan träna rygg & så på samma vis nu eftersom jag är så spänd .. Men dock mycket bättre idag  har ingen huvudvärk alls , så det är himla underbart .

Runt fyra kommer Saris hit & ska fixa till sig inför kvällen/natten med mig . Runt fem-sex någon gång kommer Jimpa&jonis också . & sen Marie . Efter första förfesten drar vi vidare till andra förfesten hos Joel ;D 
Kommer bli en asbra kväll känner jag på mig ! Yeeeeho , laddad för lite party-arty !

 


Home again


Weho , NU är jag hemma igen . Tog lite längre än vad jag förväntat mig . Men nu är två snygga ljusfat beställda & badrumsset ( att ha tandbortse, tvål i ) Mycket snygga grejer . Kan fixa kort på det när det kommer. Efter alla bruttor dragit fick mami ta & massera mig lite , ta bort dom värsta knölarna i min rygg , sen satt jag med värmekudden ngn halvtimme för att mjuka upp . Är så att jag har spänningshuvudvärk , så om musklerna i nacke osv i spända får jag otroligt ont i huvet . har pågått i snart tre dagar nu . Men nu är den äntligen borta. Ska även få en tempur-kudde av mami som hjälper mig under nätterna . Just nu sover jag i otroligt konstiga positioner kan jag säga , vaknar upp med armar & ben överallt ibland ;D haha

Nu ska jag faktiskt ta disken som blivit såhär mitt i natten :P , sen ska jag sminka av mig , smörja mig , borsta tänder & allt sånt där man gör innan man lägger sig . Sen blir det tv-mys i sängen :)

Så ha en mysig natt alla där ute i mörkret !

byebye

 Nu drar jag !




Black and white


ovanligt att jag målar naglarna , nyss var dom vita . Nu är dom svarta , som på bilden. LÄCKERT
Hampus ( min lillebror ) sa till mig igår ;
- Men issa , varför målar du naglarna hela tiden? Igår hade du lila , nu har du vita . Nu får du ta att behålla dom vita eftersom det är vinter. Då ser dom ut som snön.

haha , så nu ska jag passa på att visa honom den nya färgen & fråga vad han tycker om den ; D

gick som sagt till badhuset för att basta imorse , mycket skönt och jag låg där säkerligen i tjugo min . Till slut blev det för varmt & jag gick för att klä mig . Nu har jag lagat mat & sitter & lackar naglarna . Ska snart klä mig lite finare för att sedan dra på "party" hos mami .

mer update sen i guess .

ha det bra :D

XOXO Issy

Mycket underbart


Skönt , huvudvärken har släppt för alla som undrar ! :) Jag är nöööjd & mycket utvilad , inte bra när klockan börjar närma sig elva redan . Känner att jag lätt skulle kunna vara uppe några timmar till . men ska väl lägga mig i sängen och försöka sova i alla fall !

Imorgon är jag ledig & ska ta en ta-hand-om-issa-dag, behövligt med tanke på hur jag mått idag. Dagen börjar med att jag ska sticka iväg & gå på motionsbandet ngn halvtimme/timme. Sen ska jag ducha & basta på badhuset , basta riktigt länge för att mjuka upp mina muskler som är mycket spända nu . kan vara därför jag fick migrän idag , så ska försöka på det viset. Sen bär det av ner för att sola en kvart eller liknande :)  Sen ska jag fixa mig så jag ser lite mänsklig ut iaf ;) efter det bär det av till mami , hon ska ha "perfect Home-party" , är en konsult som kommer och säljer saker till hemmet . Ska bi kul & mysigt. 

Kommer säkert bli ändringar för morgondagen , men är på ett ungefär hur min fredag kommer se ut :D

Tack för alla fina kommentarer & ha en underbar natt mina fina läsare !

Xoxo , issy


Skallen dunkar


dåligt med uppdateringar idag , har en väldigt bra anledning till det . MIGRÄN . Inte så himla skönt att sitta vid datorn då . Min migrän är illa & idag mådde jag faktiskt väldigt illa , vilket jag inte brukar göra . Har alla andra symptom utom illamående , men idag fick jag alla tror jag .

Men nu mår jag bättre & har fått i mig mat & mycket vätska. Så nu ska jag snart lägga mig framför tv:n och vila . Sen blir det sängen . Får se hur bra det går att somna idag ;)


Converse!



NU HAR DOM KOMMIT !

Har precis varit & hämtat ut mina converse-skor från ICA . Var ännu snyggare i verkligheten , skitsnygga ! Dom kommer nog bli mina favoriter av de skor jag har . Vita är dom , får se till att inte skita ner dom .

jag är nöööjd.

Till annat , jag har varit iväg och tränat & handlat . Nu ska jag käka & sen blir det lägenhets-städ . Inget jag ser fram emot , men får gäster på lördag ;) Nej , men förfesten hålls här . Då kan det ju inte ligga kläder överallt & bara se smutsigt ut ;D

MOT MATEN ; ha de gytt . PEACE !


sweet dreams

nu går jag & lägger mig , hoppas på en skön natts sömn :)


20100120


Nu är jag hemma från gymmet , tränade benen idag också . Kunde inte hålla mig , haha . Fick bli rostat bröd & ägg utan ägg-gulor (stavning). Gillar inte gulorna speciellt mycket plus att vitan är nyttigare :) Blev mätt som bara den & nu ska jag snart dra mig mot duschen . har även varit duktig att diska upp allt som låg & såg äckligt ut.

Imorgon jobbar jag inte . Då ska jag göra nyttiga saker ;)

SKÖNT , nu drar jag . PEACE

Snö, go to hell


Före




Efter




Efter att jag fiat håret stack jag iväg till salongen för att klippa . Efter jag var klar där sydde jag in mina jeans . Nu sitter dom mycket bättre än innan . När jag skulle åka hem så hjälpte jag till att skotta snö & borsta av bilen , fan för snö alltså . Vi behöver verkligen inte något mer nu !

Nu är jag hemma i alla fall & ska snart svida om till träningsplaggen. Sen ska jag kila bort för att springa/gå i en timme. Ingen styrka idag , det får bli imorgon :)

Nu ska jag kila ! Byebye


blondie !


God morgon allihop ! Just nu sitter jag med en inpackning i håret & gillar läget . Nyss fixat till det sista med håret. Nämligen så att för inte så längesen så hade jag en mörkbrun "underlugg" (bilden nedan) . men bestämde mig fort för att jag ville ha ljust igen eftersom min utväxt i det mörka syndes som bara den . Kunde inte sätta upp luggen så då var det smartaste att färga tillbaka den . Sen har jag även fixat till så att det håret som var lite guldigare är lika ljust som det andra . Så nu tror jag att jag ska bi nöjd .

Men ni vet... en frisör som kan göra som hon vill med håret , det är farligt ! Eftersom jag har all färg hemma & kan testa på mig så händer det lätt ofta att jag gör det , haha . Men det är väl det som är grejen med att vara frisör också . Det är faktiskt många som kommit fram till mig & frågat mig om jag är frisör , för att de tycker att det syns på mig . Det är kul ! hah .

nej , nu ska jag skölja ur inpackningen , torka håret & sen klä mig för att gå ner & sola . Tar en bild på håret så ni får se före , med brunt & efter :)


verkligen ingen snygg bild, men den bruna färgen syns bäst här


VITT


Måste bara tala om ,
jag köpte ett till vitt lack förut . Som verkligen täcker & blir vitt  (som ni ser på bilden) . jag verkligen gillade den här färgen asmycket ! Kommer bli asläckert till sommaren när jag är jättebrun ;) hhaha !

Vet att jag tjatat mycket om nagellack men det är utav en liten hobby jag har fått , haha . Låter helt patetiskt, men om man gillar att vara fin om naglarna så gör man :) tror killarna uppskattar det också !

Thats absout that !




Fix


Har varit i salongen hela dagen  & efter min sista kund stack jag , mami & hampan in till bergvik för att hitta ett par skor åt honom (Hampus). Slutade med att jag hittade ett par ljusa slitna jeans på Mq för en billig peng . Dock ska jag sy in dom lite själv så att dom sitter lite bättre , dom var så billiga så det gör inget om man får sy lite själv :) Dom var skitsnygga & kommer sitta som ett smäck på mig efter min make-over på dom imorgon. Kommer bli läckert fram mot våren med mina nya converse skor & dom slitna byxorna , TUMMEN UPP

Nu har jag nyss kommit innanför dörren & ska ta & plocka upp lite saker i lägenheten , sen blir det att fixa lite mat. JUST JA ! glömde , har tagit med mig blekning hem så ska fixa till håret & bleka det sista som varit mörkt så det är lika ljust som mitt andra hår :)

I love white hair


En till hyllning...


... till alla män/killar/gubbar/pojkar (ni fattar) som vågar erkänna det dom gjort fel & kan be om ursäkt. De karlar som man verkligen märker att de ångrar sig .

Jag tycker att man ska ge sina kompisar & dom nära&kära en komplimang per dag , eller ja , så ofta det bara går. & det är något jag är himla dålig på , vet att jag inte är ensam. Har haft kompisar som tar fram det värsta i mig & försöker trycka ner mig . har bestämt att dom ska jag inte lägga för mycket energi på . Jag ska lägga all min kraft på de som förtjänar den . För de som uppskattar den & ger tillbaka.. Så som kompisar gör :)
man ska inte vara kompis med någon som får en att må dåligt . Man ska inte ha en kille som man inte känner sig tillräcklig för .

Så alla Gummor & gubbar där ute , släpp taget om de som ger er dålig energi !

Kan säga att nu ikväll har jag fått skön feedback som fått mig att skriva det här inlägget . Så du som känner dig träffad .. du har gjort min kväll . Du har fått mig på bra humör av dina ord , SKÖNT !


Helgen är välkommen


Nu är jag nog så mätt som man kan bli . Mår nästan till & med lite illa haha.. Men ännu ska jag inte lägga mig i soffan . Utan jag ska ställa mig & diska så att jag slipper se när berget växer ;D  jag sov inte förut , så jag är fortfarande lika trött . Men det gör inte ett skit . För nu inväntar jag Paradise , sen ska jag grypa till kojs. Jag kommer nog somna på fem röda om jag känner mig själv.  Imorgon är det tisdag & en dag närmare helgen. Tidigt ska jag upp för att ta mig en springtur på löpbandet & sen styrketräna! GÖTT

nu ska jag ta tag i disken , ha en fin kväll homies !

En hyllning till...

... Erik Hassle . En otroligt härlig kille som har en himla speciell & fin röst. Alla hans låtar är väldigt djupa & man kan i stort sett koppla sig till allihop. Han använder väldigt mycket bra uttryck i texterna. Han förmedlar känsla ...

Han är en utav mina favoriter ! Har faktiskt till & med tänk mig tatuera in en rad från hans låtar på armen. Säg vad ni vill om det men det är ord som betyder väldigt mycket för mig.

Kan bara sitta i flera timmar & höra hans sköna stämma & njuta. Alla hans låtar är mysiga att lyssna på , passar bra när man ligger i soffan :)


LOVE IT !


Nu ska jag fortsätta lyssna på honom , mys !








Idag kom dom !


Yippie ! idag kom mina leggings med posten ! Dom var snyggare i verkligheten & passade perfekt . Dom ska invigas på lördag , ooooja.

Efter mitt träningspass idag blev jag helt utmattad & jag har inte orkat göra något annat än att laga mig mat. Är otroligt trött & det kan bero på den dåliga sömnen jag fick inatt . Så ska ta & lägga mig en halvtimme nu snart så får vi se hur mycket jag orkar med senare, haha

Nu längtar jag enormt mycket till mina converse-skor kommer ! Då ska jag kuta ner till affären så fort jag bara kan ;D

Hejdå !

kom nu vår

 
Godmorgon för mig , eller ja . Hunnit med lite innan jag satte mig här så riktigt nyvaken är jag väl inte :)

Nu ska jag snart fixa frukost , sen bär det av ut !
& varför i hela friden snöar det !? det får vara nog nu , jag gillar inte snö längre. Längtar tills slutet av mars , då förhoppningsvis all snö är borta & våren börjar komma fram . Blommorna som blommar & fåglarna som kommer tillbaka till Sverige. Solen som börjar värma. Man blir nästan kär i kärleken vid den tiden . Allt är underbart & man får ny energi.

Lite senare ska jag iväg för ett träningspass & det ska bli göööööött !

Nu drar jag ! C Ya .

bathing


Stod i duschen förut & tankarna började flöda runt i huvudet...

undrar hur lång världens längst dusch är ? Tänk vad skrynklig man ska bli om händer & fötter efter världens längsta dusch , haha.

så om någon vet kan ni ju skriva ;D

Nu ska jag hälla upp ett glas cola & mysa ner mig i soffan igen.



Ha en riktigt mysig fortsättning på kvällen ,

Puss&kräm , Issy

luugnt


det var mycket skönt att komma ut & gå i en timme förut . Blev mycket varmt eftersom jag valde min tjocka dunjacka att gå i . Men det är skönt att få upp värmen :) stack direkt & handlade lite & stack sen vidare hem till min lilla lägenhet !

Nu har jag äntligen fått i mig mat & ska mysa ner mig i soffan ett tag . Sen blir det duschen & fräscha upp sig lite !


Breo


Jag fick en breo-klocka av pappa & jessica för ett tag sedan. 

Breo Roam urmakeri är framställd av ett material som kallas Turmalin. Turmalin är enhalvädelsten som förekommer i naturen och används generellt i smycken. Turmalin ansesha många hälsorelaterade, positiva egenskaper såsom:

→ förbättrad koncentrationsförmåga

→ ökar energinivån

→ ökad vitalitet

→ bättre sömnkvalitet och avslappning



(jag har den rosa)


brick by boring brick


klockan är redan två & jag har inte gjort ett enda dugg än så länge . vet inte hur tiden kan gå så fort bara . Vaknade runt elva & har strosat omkring för det mesta , haha . Nu tänkte jag bädda sängen , borsta gaddarna & sticka ut för en lång promenad , bränna bort det jag käkade igår , ajajaj . ! Saken är den att jag inte vet vad jag ska sätta på mig , det är inte så kallt nu så om jag packar på mig för mycket kläder kommer jag svettas bort , men det är väl bra egentligen att svettas lite , då bränner det ju mer ;D

En sak är säker , den här söndagen ska inte bara slöas bort !

Sitter & lyssnar på paramore , otroligt bra grupp ! nu drar jag ! Ha det bra alla läsare :)

XoXo issy


tröstköp


så här ligger det till ; Mina favortimysbyxor som är vita råkade bli mintblå i tvätten . Efter lite svordommar bestämde jag mig för att beställa ett par converse-skor från internet . Junkyjard.se & där var dom , mina blivande skor .
Skinn , vita  & snygga som fan . klickade vidare för att välja storlek , 37 ½ var enda som fanns kvar & vilken jävla tur att det är precis vad jag har då ! Dom var menade till mig dom där skorna .
inom 2-4 dagar är dom på ica-klingan , villiga att bli hämtade av mig .
Jag var tvungen , som plåster på såret !


vet att bilden är liten plus att skorna är svarta där , ni får helt enkelt tänka er dom vita . LÄCKERT !


Great !


visste ni att jag verkligen älskar att ha träningsvärk. Värken börjar sakta men säkert tränga sig på efter gårdagen/dagens träningspass. Gud va skönt att känna ! När jag kommer igång & tränar så pass mycket som jag gör nu så blir det så att träningsvärken försvinner. Men idag kommer den ;D WIHOOOOOW

snart är det dags för tvättning , blä !

 

 

hörs , OVER AND OUT


En uppgift ur världen



Okej , disken är klar ! WIIIIHOW . Hade använt alla glas & har verkligen inte haft ork till att diska dom . Så högen växte sig bara större & större. Men nu jävlar är den borta & jag känner mig otroligt bra !
Nu när jag väl är igång ska jag skriva inköps-lista för att sedan traska ner till affären för att unna mig lite mat & sådant som man behöver till lägenheten. Ska unna mig en asniktsmask ikväll också , så det ska jag köpa hem .

har bokat tvätt-tid vid sju också , så det är väl så min kväll kommer se ut antar jag . Riktig städardag ! Kan vara behövligt , vad vet jag ? ;D
Nej men så smutsigt är det inte  , men skönt att få det överstökat .

Är otroligt skönt med en helg i lugn & ro , inge förväntningar , bara trevligt sällskap & mys hela helgen :)

nej , mot affären !!!

saturday


Gårdagen var bra . Mysig kväll & vi var uppe tills runt två , då bestämde vi oss för att borsta gaddarna & krypa ner i sängen för en god natts sömn :) Vaknade & var jättestel . Antagligen för att jag sovit konstigt , eller pga träningen. Men vi käkade frukost & stack iväg till gymmet åter igen för ett svettigt pass ;D  Det blev det kan jag säga , svetten rann & vi njöt haha . Det är det härligaste med att träna , att man blir varm, pulsen slår hårdare .... Underbar känsla & jag tror jag är beroende ?

Eller vad tror ni ? haha

Dagen idag får utveckla sig hur den vill . Känner att jag ska iaf diska & göra lite vuxensaker , sen hoppa in i duschen. Men en sak är säker,det blir en lugn kväll.

Puss på er !

Nya things



Nu är jag hemma från stan , har även hunnit med att sola ! NU är jag brun, kollade på magen & nu är jag nöjd med min bränna. Nu gäller det bara att underhålla den lite då & då.

Jag köpte FYRA nagellack förut när jag va i stan, Ett vitt (fanns i stort sett överallt) , sen ett lila med lite blått i, ett som var en dämpad lite mörkare rosa med lite guld i , sen fick jag även tag på ett lack som är till för naglar som blir missfärgade av alla lack ( som mina ) . Så Det var toppen.
Sen fick jag även med mig som kristaller hem att ha som prydnad ( bilden nedan ) En stor & två små. Nu ligger dom så fint på min pianolackade tv-bänk så :D



Sen skulle jag hitta en kräm till ansiktet för min är snart slut. Hade lite brottom så jag tog i stort sett den första som såg bra ut . Blev en Nivea visage - natural beauty (bilden nedan). När jag kom hem tvättade jag ansiktet & smörjde in mig med den , med tanke på att jag skulle ner & sola. Men jag upptäcker genast att det va något annorlunda med denna kräm. Som glitter i den & det var inte precis vad jag tänkt mig . Det blir som ett naturligt skimmer i ansiktet & ser ut som man är sminkad fast man inte alls är det. Man kände sig jättefräsch men fick tvätta av mig krämen & välja en annan jag hade här hemma. Kändes inte så bra att sola med den på.




Sen när jag lämnade bilen hos mami , så började jag prata om att jag var tvungen att ha ny träningsbh (bilden nedan) & då hade hon en ny från Newbody som hon inte tyckte passade . Då fick jag den :) Dock är den inte svart utan vit , mycket snygg . Så nu ska den snart invigas , för jag & alicia ska iväg & träna sen runt fem tänkte vi. Får se hur den håller saker & ting uppe ;D





Heidi Montag

Okej , upptäckte Heidis (från the hills) nya album. Ingen aning om att hon kunde sjunga & så lyssnade jag igenom skivan . Hon kan inte sjunga , men de har förvridit rösten ( som britney, paris hilton m.f )
En riktigt DISS får den här skivan. Alla låtar låter ungefär likadant .
tror hon tänkt sig att det ska bli värsta party-skivan , men är mer chill-förfest utav det hela , haha .

INTE BRA

Fucking bussar ;D


kan säga så här . . senast jag åkte buss var med Alicia . Då fick jag reda på att man inte kunde betala med pengar längre & det är ju helt förfärligt slappt av dom . Allt för att förenkla för dom. Så jag fick gå till busstationen för att köpa ett åk-pass , ladda bara med hundra kronor för jag tänkte att "aldrig mer att jag åker buss" . Men kände dock att det kunde vara himla bra att ha lite pengar på det där kortet ifall att jag måste bli tvingad att åka buss någon gång :)
Det tyckte jag då
NU , anser jag att det är rätt bra det dom gjort . Dom har ju faktiskt gjort det mycket smidigare & tänkt på oss som åker med också . För det är ju så bra att man kan använda sitt bank-kort direkt i bussen & eftersom nästan alla handlar med kort idag så är ju det bara bra. Plus att när jag fyllde mitt rese-pass med pengar & sedan drog det i bussen, blev det myyycket billigare än vanligt . Så någon bonus får man väl för att man anstränger sig & går & köper det där jävla kortet ;)

Måste lägga till att jag sitter & kollar på tv4 nyheterna . Dom sitter & äter & helt plötsligt fick jag matlukt i näsan :O Kan innebära att jag måste ta mig lite frukost! Så nu blir det frukost & sen vidare in till karlstad , MED bil


trötter


Nu är jag hemma från matchen , den slutade bra . Vinst till Färjestaaad ! Det är himla kul att åka & kolla hockey där alltså , blir så mycket roligare än att sitta hemma & kolla ensam ;D Nu är jag som sagt hemma & jag nyss druckit lite proviva mango , GOTT ! Nu ska jag tvätta ansiktet, bortsa tänderna & krypa ner under täcket. det ska bli riktigt härligt . Är faktiskt jättetrött nu . Så inatt känner jag att jag kommer få sova riktigt tungt och skönt .

Imorgon bär det av direkt till staden för att banka pengar & så som sagt . Så skriver efter det !

Sov gott alla mina bloggläsare , sweet dreams .

XOXO ISSY

Hockey & lack


Nu sitter jag i stort sett & väntar på att pappa & kanske jessica ska komma förbi & hämta mig . Då bär det av för att kolla hockey. KUL !  Imorgon blir det antagligen upp rätt tidigt för att åka till kartstad. Där ska jag sätta in pengar till företaget  , köpa en kalender & kanske ett nagellack (A) hihi. Jag har en stor passion för nagellack , började i ettan av gymnasiet att tycka det var kul med olika lack . Men du är det fan mig rätt illa , haha . kan inte gå utan nagellack för då känner jag mig "naken" på något underligt sätt. Plus att det är så himla snyggt med lack i olika kulörer!

En färg jag vill ha är vit , har inte sett den på många ställen så får ut & leta imorgon . Galet snyggt när man har lite bränna !


Tigerrrrrr

Beställde nyss ett par svarta "tiger leggings" . Svarta med glansigt tigermönster ! Så himla snygga & fräna. Lyckades få de sista i min storlek , så nu finns det bara kvar M/L . Poppis antar jag , inte så konstigt .
RÅSNYGGA . Kommer om 2-3 dagar !



Food

ÅÅH , vilken god mat jag fixade till idag alltså. Kände att jag var jättesugen på kött , så fick bli en pepparbiff från ica. Kollade ut de fettfriaste bitarna & vandrade mot kassan. Väl hemma stekte jag pommes i stekpannan, blir nästan som friterade, perfekt knapriga ! Sen la jag i pepparbiffarna & stekte till dom , perfekt blev dom. & sen gjorde jag sås till .

Sitter här i soffan  mätt & belåten & undrar hur jag kunnat bli så bra på att steka kött ? haha

Ja men gud vilket intressant inlägg , OM MAT ! haha



Torsdaaaag


Torsdag , eller ? haha , har ingen uppfattning om dagarna längre , alla dagar är så otroligt lika , händer i stort sett samma saker .. Men det ska det bli ändring på . I slutet av Januari drar jag & sis till Stockholm. Helgen efter det åker jag troligtvis upp till Emma-baby & festar loss . Vi har en del att ta igen sen hon åkte , så ska bli riktigt härligt att åka upp , även fast det är dubbelt så kallt där , det skiter jag i :)

Nu har jag käkat frukost & ska snart byta ut morgonrocken till träningskläder. 
Ikväll ska jag på hockey tro det eller ej :) Ska bli skönt att göra ngt annorlunda för en gångs skull

Nu drar jag & gör ngt bra , heeeeeeey !

Balklänning såld

Min balklänning är såld . Stolta ägaren av min egendesignade klänning ska bäras av Felicia på hennes bal. Skönt att slippa ha den liggandes här hemma bara , bättre den kommer till användning istället :)


feta ting

Det är himla skönt att klockan snart är åtta , har gjort allt jag ska ha gjort idag & ska snart gå ner för att unna mig något riktigt gott på affären. Jag är värd det idag , Det kan tränas bort imorrn ( det jag köper ).  Idag blir det tv hela kvällen lång , det kan vara otroligt skönt ibland ...

Imorgon blir det träning & sånt där roligt istället för skitsaker som gjorts idag . Nej nu ska jag inte vara så negativ , men har varit en väldigt dålig dag idag bara .
Så imorgon, onsdag , då är det nya tag .

Ha en bra kväll ,  Issy

Boring


jag kan säga så här mycket ... 
 det ska bli jävligt skönt när den här dagen är över ,
 inget vettigt som hänt & inget kul som kommer hända heller

En riktig skitdag - tisdag den 13 Januari . Dagen ingen kommer minnas !


Mitt hår - väx !


Morgonen var minst sagt händelserik ..... av drömmar .
Jag tror jag satte på snoosen typ sex gånger & varje tionde minut som jag somnade igen drömde jag olika saker . Inte dåliga saker , bara konstiga haha . Så kände att jag va tvungen att befria mig själv från dom ;D

Nu är jag uppe & ska snart ta & börja göra frukost ... Ska även ta mina tabletter som gör att hår & naglar blir starkare + sätter igång cirkulationen. För igåkväll låg jag & tänkte på hur långt mitt hår skulle vara till sommaren om jag inte klipper det allt för mycket tills dess . Inte så mycket längre kom jag fram till, så nu ska jag göra vad jag kan för att få tillbaka ett långt hår (vilket jag i stort sett aldrig haft)

Nu kom posten nerflygandes på mitt golv i hallen , så gå & kolla om det är något roligt ... men antagligen inte !

Efter frukost blir det dusch & sen vidare för att handla !


So long suckers...

träna så jag inte orkar tänka

 Blä , idag tränade jag inte . Tänkte att jag behövde en dags vila . Men imorgon ska jag upp för att sticka iväg 6 träna igen . pallar inte att gå hemma bara & inte göra något alls , hur skönt det än kan vara . Mycket härligare att vara aktiv & träna än att ligga i soffan & slöa . Så imorgon ska jag ställa klockan och ha ett rätt långt pass tänkte jag. Svetten ska drypa ;D

Jag ska börja använda träning som medicin för när jag mår dåligt . jag ska träna så att jag inte orkar tänka så mycket på allt som händer & rör sig i min hjärna. Bättre att använda träningen som något sorts renande än att supa sig skitfull varje helg / käka godis / röka . Nej  , det ska bli något bra av det här :)

 

 


tråkig dag

Har varit i salongen hela dagen & kom nyss hem . tog mig en promenad hem istället för att be mami om skjuts . Va riktigt härligt att få komma ut ett tag. Nu blir det tv hela kvällen , ska väl snart ta tag i kvällsmaten , börjar kurra lite i magen ;D Det blir ägg iaf vet jag & rostade brön kanske . Guuud va intressant det här inlägget blev kände jag , haha . eller inte ! Men har varit mycket som hänt idag som jag tyvär inte kan skriva om här , to private !


Dreams

min natt var allt utom lugn ! Jag drömde otroliga drömmar . Helt sjukt hur hjärnan kan komma på allt .  Det här va min dröm på ett ungefär ;

Jag & alla mina kompisar hamnade i krig mot utomjordingar. Jag & en kille va helt grymma på att döda dom. Men tyvär blev det att vi också blev skadade . De högg ut en tand ur min mun , så det bara var smulor kvar, sen fick jag ett knivhugg i huvudet så att jag var tvungen att hålla i skinnet för att det inte skulle rasa ner (helt förfärligt, rysen när jag tänker på det va äckligt det kändes att vara tvungen att hålla i det) . Killen som var grym på att döda utomjordingar var nämligen Derek från greys anatomi (heter han så?), och han & jag bestämde oss för att operera allihop som blivit skadade . Jag skulle få hålla i såren med tång & det klarade jag galant med skinn på huvudet som gled ner , haha . Sen vaknade jag av att det ringde .

Heeeelt sjuk dröm & jag vet inte vart min hjärna nappat upp det ifrån eftersom greys anatomi inte går nu & det va säkerligen tre månader sen jag såg det !


Vardags-sysslor

Nu har jag vart iväg & solat , in på konsum för att skriva på anställningsbevis, vart & handlat & käkat mat.

Nu ska jag slöa i soffan & sen plocka upp lite här hemma , lyckas alltid bli ngt som måste plockas med eller disk . Helt sjukt vilket underhåll en lägenhet behöver , haha . Men det är väl det som är grejen antar jag . Eller ja , jag vill ha det snyggt & i ordning , det är ju därför jag alltid plockar ;D

Ikväll kommer minipro & sover här . Underbart att inte behöva vara ensam :) LOVE IT . Då blir det mat & tv.


måndag

Veckans första träningspass är gjort & jag funderar skarpt på att gå ner & ta en kvart av sol ! Men vet inte om jag orkar ännu , haha . kanske får bli en powernap först? otroligt trött & jag vet egentligen inte varför. Mamma var med & tränade idag igen, skönt att slippa gå ensam jämt.

Nej , nu ska jag ta tag i mitt liv & göra ngt bra ! kanske göra lite lunch snart ? OHJA ,

OVER AND OUT

bakis ?

Gårkvällen var toppen . Tillbringades only with guys. Haha fan inte lätt att vara ensam en tjej bland galna killar. Vi drog till nöjes iaf , så vi var där inne till tolv eller liknande...Inga fler drinkar för min del , för jag skulle upp dagen efter ;D



IDAG; gick upp halv tio , tog mig en dusch för att vakna till & tränga bort min seghet...
Sen bar det av till Åmål med mami, alicia & bror , han skulle spela match.
Matchen var inte speciellt kul, dom vann lätt , inte spännande för fem öre.
Jag fick köra hem , då var klockan runt halv två , vi drog till pizzerian & jag fick min bakfyllemat ;P
Efter det stack jag & syrran upp till min lägenhet & jag slocknade på en gång , sååå himla skönt . Efter det bar det av ner till affären för fettomys ;)

Nu sitter jag & kollar Johan falk fast jag redan sett alla . Så kan säga att jag välar mellan filmen & datorn.
Blir skapligt tidig kväll idag. Ska bli otroligt mysigt att få krypa ner under täcket & somna.
Imorgon blir det träning med mami vid tio , YEHOW - träna bort allt onyttigt man druckit&käkat i helgen :D

Nu ska jag göra mig klar för sängen , BYE <3


Livvi franc - Now Im that bitch

Hi, my name is ......
You wont remember, wait till December.
Cause you thought that I was pure as snow,
Guess you didnt know.
Hold tight, surprise, open your eyes its springtime.
Flowers blossoming, I am one of them,
bet you like how Ive grown.

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh
Cant get what you want, so youre acting like a punk
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown


http://www.youtube.com/watch?v=sMjLsyVzLLw








garderoben är snygg nu

Tog tag i min garderob nyss , kan säga att det va endel att vika om & sortera i fina högar :)  Hade i stort sett bara stryckt in allt i en enda röra före... Anledningen till att jag började rota ur garderoben var för att jag letade efter mina skinnleggins , kan fan mig inte hitta dom ! Kollat genom överallt känns det som . Det värsta är att jag vet att jag aldrig lämnat lägenheten med dom , så någonstans finns dom väl om inte Emma fått med sig dom :O

Såååå kan det vara , när jag & hon är igång på förfesterna & prova kläder hejvildt så vet man inte om hon råkat få med sig dom i väsken eller ej ;D

Ah , får se vad klädseln för ikväll blir ! Inte mina skinnleggins iaf ;D hha


Började dagen med träning

 SKÅÅÅÅL GOTT FOLK , ikväll blir det andra bullar !

Dagen började med att jag stack iväg & tränade, efter det gick jag upp för att kolla på lillebror ett tag när jag spelade badminton, han är superduktig :) Nu är jag hemma igen & funderar på i vilken ordning jag ska göra allt idag , haha . Svårt det där !  Sitter & kollar på tv & alla ser så himla bruna ut , även fast jag solade ett tag igår så känner jag mig inte brun  menmen det får duga ;D

Kanske borde hoppa in i duschen nu , tror nämligen att vi ska börja rätt tidigt idag . Jonas & Dennis ska börja redan vid två , får väl se hur det går för dom ikväll ;) haha



Nej , nu ska jag göra något nyttigt . hejdå <3

Träna helst hela dagen



Denna kväll har jag unnat mig lite chips & cola . Kan säga att jag redan längtar tills imorgon när jag ska få springa iväg till gymmet för att träna bort det jag käkat idag . Är jag träningsnarkoman då ?

Jag har fått ett behov av att träna nästan varje dag , vill bränna & träna  så mycket som möjligt nu när jag ändå har tiden & orken till det . Men vet att det inte är så bra att träna för mycket heller . Men se det så här : Hellre träna för ofta än att inte träna alls !  

Jag känner att det är ingen som kan stoppa mig heller till att träna . Träna på morgonen är nog det bästa som finns , man bränner som bäst & man blir pigg hela dagen lång ! Helt fucking amazing !

Imorgon får det bli ett svettigt pass , springtur & sen styrketräning .. Ska försöka mig på att få med Alicia också, men säkerligen ligger hon ett tag till , för hon är ute & härjar med sina bruttor.

Nu lovar jag , jag ska ge mig för idag ^^ hihi.
Ska faktiskt snart gå & lägga mig , Guuuud va duktig man kan vara ;D
HEJDAAAA

WRAAAOUL !

Vaaaaaaarför ska det vara så krångligt att vara tjej , haha . Mina supersnygga lackade naglar som sagt , dom var snygga .... tills jag skulle sätta upp håret . Det blev märken på alla naglar efter mina hårstrån, mycket underbar känsla kan jag säga ! INTE , fan ta nagellack. Förbannad som en gnu slet jag av lite lack från ena nageln (det kändes lite bättre inom mig då) Haha , sen fick jag börja om från början . & när jag väl var igång bestämde jag mig för blått igen , min outfit imorgon kommer matcha då :P  Kan säga att det var bortkastat med stenar för jag slet av alla och spolade ner dom i min frustration !

Men nu äntligen är dom snart klarar igen , haha . Två lager av blått sen satte jag på, yttligare en gång, mina blå stenar . Nu fick det bli lika mönster längst ner på nageln. Tur för mig att jag har den tiden att sitta & måla naglar halva jävla kvällen, himla tur , haha .  Bild på naglar nedan .

VERKLIGEN over and out !




Nylackade naglar

Nu är naglarna omlackade. Det fick bli svart som natten med blåa stenar på :) Snyggt som attan . Nu är det bara det sista lacket kvar , det är bara ett som ger en glansig yta . Jag tycker att fler borde lägga lite tid på sina naglar . Det ser så tråkigt ut om man går med korta tråkiga naglar. Det är även snyggt med helt vanligt manikyr-lack. Bara det ser snyggt & vårdat ut så funkar det för mig ...

Nu sitter jag & väntar på att det ska torka .. sen ska jag lägga mig & mysa i soffan .

Ha en trevlig kväll .

BYYYE , Xoxo Issy

Undeeerbart !

 OOOH , fattar ni känslan eller ? Jag ska förklara

Ni har jobbat klart för helgen , ni har hunnit med att träna,sola & inhandla allt inför helgen. Ni har hunnit med att städa hela lägenheten & tagit all disk . Ni har precis satt er ner framför TV:n & lyssnar på skön musik på datorn...

DEN känslan har jag nu & den är underbar :) Ikväll blir det hemma-mys. Det innebär , chips/cola , tända ljus överallt , måla naglarna i ngn cool färg (kanske smycka dom, kommer bild)  & sen ska jag kolla Lets dance faktiskt . Vet att jag är en liten nörd som följer det , men det skiter jag fullständigt i :)  Idag laddar jag helt enkelt upp för morgondagen ... då blir det andra bullar ! Dock startar dagen som vanligt med träning , yeeeehow.


mycket gjort

Gick upp sju idag för att åka direkt till salongen , efter det bar det av direkt till gymmet med mamma . Fick i stort sett lära henne allt , från att gå på löp-bandet till att träna benen ;D men det är bra att hon också kommer igång nu. Efter träningen drog jag ner & solade , mycket skönt & jag kan säga att jag somnade på en gång . Sen bar det av till affären för att köpa hem det jag behöver för idag & ikväll osv. Så ikväll blir det hemma-mys vilket uppskattas grymt mycket :) 

Nu ska jag nog faktiskt ta tag i skurhinken & sätta igång med att damma lägenheten , har blivit en del råttor här & där ser jag så nu ska dom bort.

mer update senare , GOOODBYE

SLIMMAD KROPP?

 
Hemma efter en halvdag i salongen. Nu blir det inte mycket mer än att fixa inför imorgon & sen hoppa i sängen. Är faktiskt trött redan nu , vilket är ovanligt... Imorgon ska jag jobba förmiddagen & sen efter det sticker jag & mami direkt till gymmet . Ska börja träna upp henne lite nu , det ska bli roligt :) Ska träna riktigt hårt imorgon känner jag. Även på lördag blir det gym om jag orkar , måste ta det lite lugnt också, men icke än ! Jag ska satsa på en tight kropp till sommaren :P


Skytten

Isabell,
You are even hotter today than yesterday. Unforgettable energy is pouring from your love sectors, and if you have been waiting for a good day to make a secret passion known, this is about the best chance you are going to get. You will attract attention no matter where you go.

undrar vad det ska betyda ? HAHA

Träna & jobba

 
Kom på igår natt att jag lyckats vända på dygnet. la mig runt tolv tror jag & det va helt omöjligt att sova . Men jag nästan tvingade mig själv till att somna & tillslut gick det :) Vaknade av samtal & sen va jag uppe :P Käkade frukost & stack direkt iväg & tränade . Det börjar faktiskt arta sig nu , känner att jag är påväg dit jag vill. Har ändå tränat seriöst i några månader nu så ngt tycker jag väl att det ska synas ;) haha
Nu ska jag strax hoppa in i duschen , vid halv tre kommer mami & hämtar mig , då blir det mat , sy in en t-shirt & sen får jag kunder .  Jobbar tills , hm , åtta ikväll tror jag det blir... skönt att få jobba lite igen .


Erik Grönwall at Sälen

Pappa ringde för någon timme sen från sälen. Erik grönwall var där & uppträdde & han berättade att Millie (lillasyster på snart 3 år) stod längst fram. Hon hade även varit upp på scen , haha . Flickorna var som gaaalna ;)



På tal om Erik ... Jag skulle döda för att ha en pojkvän som sjöng som honom. Inte för att rösten betyder allt , men lätt att man skulle njuta att få höra honom sjunga lite då & då . By the way, jag & min bästis Jimmy pratade om det... Även fast jag är tjej skulle jag lätt vilja sjunga som Erik , hårdrock !!!
Han är bara underbar.


Otroligt

Kollade på en dokumentär om "kvinnan med jätteben" & jag kan säga att jag hade som en klump i magen hela programmet. Hennes ben bara fortsatte att växa & blev bara längre och större. Efter ett tag började hennes vänstra fot vrida sig bakåt för att det benet växte fortare än det andra . Hennes späda överkropp hade inte en gnutta fett & sen från hennes midja & ned var det som att det var en annan persons ben.  Man fick vara med henne och se hur hon klarade av att göra vardags-sysslor . Hon kunde bara stå upp i cirka tio min. De har inte kunnat namnge hennes syndrom & det pratades på at syndromet skulle uppkallas efter henne, vilket hon tyckte va mycket häftigt :)  Otroligt viljestark person & gav inte upp inte första taget!

Tänk va otroligt glad man ska vara att allt är som det ska med kroppen, att man bara kan gå upp & börja dagen som alla andra. Inte behöva kämpa något vidare utan livet flytar bara på. Vi snackar om att vi går i väggen & att man inte orkar vissa saker . Det är inget emot vad de med ett handikapp får stå ut med. En hyllning till dem alltså! Jag vet själv att jag klagar på alla småfel jag har , som min mage eller att mina ben inte är så vältränade som jag skulle vilja . Det är bara skitsaker i deras värld...

Men om alla skulle ha den viljan som hon hade i programmet skulle världen vara en gnutta bättre & positivare skulle jag tro . Jag tog verkligen åt mig av den här dokumentären vilket kanske märks pga den långa texten ;D
Men verkligen, en hyllning till de handikappade som orkar stå ut med allt!


Sugen


Måste bara säga att mitt blåa lack som jag målade på hm, i lördags om jag inte har fel.. Det sitter fortfarande & är nästan lika snyggt som när jag gjorde det . Det har gått fyra dagar & det har bara blivit lite avskavt längst ut på nageln men inget man lägger märke till. TOPPENBETYG från mig !

Kinderna börjar blossa upp & bli skönt röda , haha .
Får se hur jag ser ut efter natten. Som tur är blir jag inte knallröd men rosig blir jag om kinder & näsa (A) Sola, att det ska vara så krångligt...

Just nu sitter jag & väntar på att "so you think you can dance" ska börja. Medans gör jag lite situps & liknande. Grymt sugen på chips har jag varit idag , men har käkat frukt istället. DET är ett framsteg för lilla issa. & sen är det så att det är så himla kallt ute också (A) hhaha , kanske är därför jag inte traskat ner ?

Men har varit duktig idag & det ska jag fortsätta med,
imorgon bär det av till gymmet för att träna bort magen YEEEEEEHAAA


backstabber

 Honestly, I think its kinda funny that you waste your breath talking about me
Got me feeling kinda special really, this is what you are all about

Girl, you are such a backstabber
Oh girl, you are such a shit talker
and everybody knows it


2010-festen har bara börjat !



Jag lovar er , min lördag kommer bli helt suverän ! Ska nämligen festa med trippel-J:na, Jimmy,Jonas&joel. Killar är ingen skit , no backstabbers här inte ! Blir dock fler men tyckte det va lite skojsigt när alla började på J. Vi börjar hos mig eller Joel , beror på hur många vi blir ;D Sen bär det av mot Karlstad . Skjuts är fixad & det är bara att leva livet , allt är fixat och klart mina damer & herrar.

JAG LÄNGTAR. Mitt nya liv, nya året ska bli suveränt . Ska endast tänka på mitt eget bästa ! & jag har redan börjat ;)


Sönderbränd ?


Nyss inkommen efter solning , var även & handlade lite mat.
Proviva med smak av mango är favoriten. "magens bästa vän" & det stämmer verkligen . Helt underbar är den
så alla som inte provat den ska göra det !

När jag skulle sola förut blev det krångel. Det solariumet jag brukar sola i var upptaget så jag tänkte att jag provar ett annat idag . La i så jag skulle sola i tjugo min . När jag väl låg där kan det inte ha gått mer än tio så stängdes det av . & OM det är så att det gått tjugo min så är det de snabbast minutrarna i hela mitt liv kan jag säga . Kollade mig i spegeln & tycktes inte se några framsteg . Så när jag kommer ut så är "mitt" solarium ledigt , jag tänkte "ah vafan, jag lägger i för en kvart" Så la mig återigen & efter det syndes mina bruna pigment igen. Men tänk om det skulle vara så att jag verkligen låg i tjugo min innan , då har jag alltså legat i 35 min, haha . Ah får se imorgon om jag är totalbränd ;D

PEACE...

Röd dag

 Hej allihopa ! Inatt sov jag ovanligt härligt , vet inte om jag drömde eller ej , för så bra sov jag . Fast det är ju faktiskt så att när man sover som bäst är då när man drömmer. Då är man inne i djupsömnen. 

Nu har jag äntligen kommit upp efter många tryck på snooz:en . Vet någon vad det betyder ens , känns som att det måste ha en betydelse ... Kom upp runt halv tolv i alla fall & idag är det en lugn dag . Nu snart ska jag kila ner & sola ett tag , för att få upp färgen lite ( vet att pappa inte gillar det här , men det är min hud ). Sen efter det ska jag hem igen för att plocka upp allt som jag stökat ner under den här veckan ;) Dock inte så mycket men skönt att ha det rent & fräsch . 


vår & sommar, KOM

JAG VILL HA SOMMAR , någon mer ? Köpte en trekvartsärmad härlig,randig tunn tröja förut (väääldigt somrig) Så nu vill jag kunna börja använda den:) Inte bara därför jag vill ha sommar . Har ni märkt att man nästan fryser ihjäl ute nuförtiden ? Visste vill alla ha en vit jul , men jul är över nu & det känns allt för länge kvar till våren. Våren är ju helt underbar , skinnjackan åker på , man kan gå i tunna skor & kläder, man får mer energi & man blir som nykär . Kär i kärleken helt enkelt , allt känns himla lätt & bra . Den tiden kan komma nu på en gång gärna. DOCK inte så himla länge kvar ändå , är redan januari & alla vet hur fort veckorna går va? Det är jag mycket medveten om iaf & jag tycker det är riktigt härligt .

Får hoppas  på samma vis som vi fick en kall & vit vinter, kommer vi få en underbart grön & solig/varm sommar i Sverige . & OM vi inte får det i Sverige , då drar jag banne mig utomlands gott folk.

OVER AND OUT


Kesha

Kesha har släppt sitt album nu . Sitter & lyssnar på låtarna & måste säga att jag är imponerad att alla låtar har sitt egna sound. Ingen musik som man hört förr , svårt att förklara med hon har helt enkelt en egen stil.

Albumet heter " animal " & "backstabber" har redan blivit en favorit. Alla låtar är superbra tycker jag . Tycker man det inte första gången man lyssnar på dem så kommer de växa fast tillslut ;D

Over and out , Issy

Karlstad

tisdag & dagen började med träning , gick rätt segt idag . men huvusaken är att vi var där i alla fall :) Efter det duschade/bastade vi sen stack vi direkt till Karlstad. Hittade en härlig trekvartströja som var ganska slapp , perfekt till sommaren , vit med rosa ränder. Sen hittade jag även en ny sminkväska för halva priset, en rosa glansig . Fick mig även ett nagellack (ljusblått) . Kom på nu efterhand att jag glömde en del .

Viktigaste va väl att vi även fixade biljetter till Stockholm . Ska bli härligt att komma bort ifrån grums en helg !


LÖÖÖVE TO...



JAG ÄLSKAR EMMA ELFSTRÖM,
hon är fan mig bruden i mitt liv.


Vi klickade direkt , & vi fortsätter klicka ;D


?


Dåliga drömmar..

 .... somnade i soffan efter allt tvättande. jag drömde ett par mardrömmar & det va inte kul alls !  Men när man har mardrömmar har jag hört att man ska fortsätta tänka sig drömmen & fantisera ut ett bra slut. Men jag säga att jag inte tänkte på det för fem öre när jag vaknade upp i panik & nästan gråten i halsen. Inte kul alls när man har en sådan dröm . Men som sagt , its just a dream & tur är väl det ?

idag är det inte mycket mer som händer faktiskt + att jag kommer inte kunna somna ikväll , antagligen . Men ska verkligen tvinga mig själv för jag orkar inte vända mer på dygnet än vad jag gjort. Så nu är det tillbaka till verkligheten igen:)




Första måndagen på året

jag säger bara en sak , Avatar kan vara en utav de bästa filmerna jag någonsin sett ! Sjukt bra.
Vi kom hem runt halv ett igår & vi kollade på lite spök-program , tror det va på tv4+ eller någon liknande kanal ;D runt kvart i två kom vi i säng & somnade på en gång . imorse drog vi & tränade , härligt nu efter jul&nyår att äntligen komma igång igen :) efter det drog jag hemmåt för att duscha . Nu håller jag på att tvättar lite kläder. Skönt att det inte var så himla mycket den här gången . Det går lite fortare då ; ihi.

Sen blir jag väl så illa tvungen att gå ut i det kalla vädret för att kila ner till affären & köpa hem lite food.
Ingen vidare händelserik dag , men den duger . Den har gått otroligt fort må jag säga , klockan är redan 1600.

Imorgon blir det en bra dag !


food needs me




mätt & belåten. Jo nu har jag fått i mig lite mat . har även fixat sista i lägenheten, även fått på mig alla kläder , haha. Var & hämtade mammas bil förut också eftersom vi ska in till karlstad sen. Det där med buss är verkligen inte min grej längre. Känns så himla jobbigt att sitta på en buss som tar cirka 50 min in till Karlstad när man kan ta bilen & det tar 15-20 min. Det är lite skillnad ! Så bil blire , LÄTT.  Åker om cirka en timma för att hinna med allt innan , det vill säga köpa godis & parkera, haha. Men parkering är inga svårigheter, är mer godiset som tar sin tid ;) 




Xoxo Issy


OLALA

 KRÄMEN VAR TOPPEN ,luktar sommar . Provade även scrubben på ena foten för att se om det blev någon skillnad. Kan säga att det var enorm skillnad . För på vintern får jag torra fötter , vilket jag vet jag inte är ensam om . Och den foten jag hade scrubben på var nästan allt utav det som var torrt borta . HELT OTROLIGT . Så nu är mina fötter babylena ;D Så det är verkligen något ni ska lägga pengarna på .

TUMMEN UPP

OPI

 Bedrövligt , klockan är tre & NU har jag äntligen duschat ;D Tänkte ta vara på att jag har tid till att rå om mig själv idag så jag bestämde för att jag skulla använda min Body-scrub som jag fått av pappa&jessica i julklapp. Tror den dock ska användas bara på fötter & händer , men jag använde den på hela kroppen & herremiggud va mjuk hy ja fick . Kände det redan innan jag gått ur duschen. Nu sitter jag inlindad i morgonrocken & ska snart börja smörja in mig med krämen jag fick i samma paket. De är från OPI & är rätt svåra att få tag i. Min otion som jag fick heter "OPI tropical citrus massage" . Visst låter det underbart ? Blandning av cocos & citron-doft. Mycket fräsch & somrig.  Berättar mer om hur min lotion var & om det är värt att köpa en själv.

Det är de gula jag har på bilden.


Avatar

 Först & främst har jag blivit väckt två nätter i rad, av samtal & sms . Dock inte svarat för att jag är mitt uppe i min sömn haha
men dock mycket störande när vissa personer inte vill ge sig. Men jag sov till elva idag & när jag vaknade satte jag mig direkt framför datorn & beställde biljetter till Avatar. hoppas den är så bra som de säger . Har dock fått mycket bra betyg så egentligen ska jag väl inte oroa mig :) Det som känns mest är att den är 2 timmar & 41 minuter . Det märks att det är skaparna av Titanic som gjort denna film , haha . så ikväll bär det av in till Karlstad.

Dagen idag vet jag inte hur den ska utvecklas. Men något bra får det väl bli :) Vet att jag ska börja med en dusch

jag satt och skrev & kollade på avatar-gubben , sen såg jag att mina naglar har samma färg , fy fan va häftigt ! :D nu passar jag in , MOVIE-ANDAN är på topp ;D

 


Lack

Blev så rastlös så jag bestämde mig för att måla naglarna. Det blev midnattsblå/kornblå. Verkligen superglansig färg. Började med två lager av det blå, sen hittade jag som blå blommor & stenar som jag satte på naglarna , det syns kanske inte jättebra med det är en fin detalj & gör det mycket roligare att titta på. Efter det la jag på ett genomskinligt lack för att blommorna/stenarna ska sitta på plats.

Det börjar bli mer & mer blå naglar nu. Jag tycker det är en väldigt fräsch färg & den finns i jättemånga olika nyanser. Kommer bli jättesnyggt till sommaren när man är brunbränd!

Så stick & köp ett blått nagellack nu. mitt lack är från "viva la diva" , kanske anses som ett B-märke , men jag tycker färgen sitter bra & bara man får på två eller tre lager så blir det skitsnyggt.

Allt från mig, XoXo issy

Lack

Blev så rastlös så jag bestämde mig för att måla naglarna. Det blev midnattsblå/kornblå. Verkligen superglansig färg. Började med två lager av det blå, sen hittade jag som blå blommor & stenar som jag satte på naglarna , det syns kanske inte jättebra med det är en fin detalj & gör det mycket roligare att titta på. Efter det la jag på ett genomskinligt lack för att blommorna/stenarna ska sitta på plats.

Det börjar bli mer & mer blå naglar nu. Jag tycker det är en väldigt fräsch färg & den finns i jättemånga olika nyanser. Kommer bli jättesnyggt till sommaren när man är brunbränd!

Så stick & köp ett blått nagellack nu. mitt lack är från "viva la diva" , kanske anses som ett B-märke , men jag tycker färgen sitter bra & bara man får på två eller tre lager så blir det skitsnyggt.

Allt från mig, XoXo issy

patetiska människor

blir så jävla förbannad på killarna här i trakterna . Vad får de ut av att slå skiten ur folk, sparka på folk som ligger, flera pers som pucklar på en kille ? Vad har det för mening , känner de sig mäktiga.. Att ingen kan slå dom, ingen är bättre än dom. Tror dom att tjejerna tycker om det ?

Kan säga att det är det barnsligaste jag vet när killar ska verka större än vad dom är . Killar som håller på så är bara små lortar som inte vet vad respekt betyder. Det är så avtändande så det finns inte. PATETISKA.
De som känner sig utpekade kan ta åt sig...

allt för mig , PEACE


STEDA

KLAR MED DISKEN ! Yeeehow , kan säga att det verkligen var ett berg av disk som hela tiden fyllts på. Men nu tog jag den , nu är den borta ! Härligt . Nu ska jag fylla skurhinken , damma & sen dammsuga igen+ byta lakan också. Fick nya satin-lakan av mamma , svarta , GRRR! Så dom ska jag slänga på . Ska se om det finns någon tvätt-tid också , så kan jag tvätta när jag ändå är igång... Vilken härlig lördag det blev ! Haha

STÄDLÖRDAG , det gillas ej !  & det börjar redan bli mörkt , halv fyra är klockan nu.


lördag 2/1 2010

förfärligt ... jag ska erkänna att jag sitter fortfarande i morgonrock & klockan är ett. Dock vaknade jag rätt tidigt men har bara gått & strosat runt. Duschat har jag gjort iaf men mycket mer har jag inte gjort ;P
& ärligt talat vet jag inte vad det blir idag heller , inga planer . Men det är väl antagligen då man får som roligast när man inte har några förväntningar , så dagen kanske kommer bli asbra ! får hoppas på det för hemma ska jag inte sitta hela dagen !

TJOPP


2010

nu ligger jag i sängen & är helt utmattad. Antagligen för att jag bara har slappat hela dagen ?

Tänkte förut på hur mycket jag egentligen gjort år 2009.

- Studenten
-körkort
-startat eget företag (salongen)
-skaffat lägenhet

det är bara få av sakerna som hänt under året. Men det är stora händelser som man aldrig kommer glömma.
Underbart att alla dom sakerna är fixade . Nu ska jag bara försöka bygga upp firman ännu mer så nästa vägstop blir väl kanske att förflytta firman till en större salong med förhoppningsvid en kompis vid sidan ? Eller jag vet egentligen inte vad nästa stora sak blir eller när det kommer inträffa , men jag är bara 19 år & har redan hunnit med en hel del.  En sak vet jag säkert & det är att 2010 kommer bli ett toppenår . Ska åka utomlands har jag bestämt, vet inte när & hur ... men jag ska. Jag ska försöka bara leva livet & ingen kan stoppa mig . Jag ska passa på att vara ung när jag väl är det och ta vara på åren.

Hur ska ditt 2010 bli ?

XoXo Issy

chiiiill

Ligger i soffan & myser i min nya morgonrock nu . Gymt mjuk & härlig är den. Nyss pratat med farmor i en kvart ungefär & blev förfärligt trött . Men än ska jag inte somna , hade tänkt mig ner till affären för attköpa lite mys tills senare. Jag ska bara ta det himla lugnt ikväll alltså. Har inte orkat diska än , så det får jag nog göra sen också.

ha en riktigt mysig kväll idag , otroligt lugnt ute på gatorna kan jag säga att det är idag haha , konstigt ?

XOXO issy

Yesterday

Ja, kanske ska börja med gårkvällen. Jimmy & David kom hit & vi började dricka.Efter ett tag kom Adde & simon med 5 pers & sen bara kom det fler & fler med jämna mellanrum & plötsligt så verkade det som jag hade fest, antagligen? Det kunde jag inte ana att jag skulle ha . Men vi firade tolvslaget utanför lägenheten med raketer & sen gick vi in igen. Där stannade vi tills, två kanske ? Bestämde mig för att skicka ut alla & leta "efterfest". Så alla stack & vi gick vidare .
Jag kom hem vid tre-halv fyra där någonstans. Kvällen va helt okej , förutom att festen va hos mig.
Kan säga att det inte är lika roligt idag. Dock inget bakis (förutomtrött)
Nu ska jag snart ta tag i att ta ut alla burkar,skura golv & dammsuga .
går nog rätt fort ändå, va inte så himla mycket skräp & så ändå som jag trodde

Så nu ska jag sätta fart !